MaMa-HAASTE

__

Minulla on yhdeksän  KUUTIOTA kankaita ja koko huoneellinen vaikka mitä muuta ihmeellistä ja ihanaa askartelu- ja käsityötavaraa, josta olisi ilo saada aikaiseksi enemmän valmiita tuotteita kuin nykyisin saan. Onko sinulle kertynyt kaappiin tavaraa ja materiaalia? Lankoja, paperia, kakkukuvia, kankaita, puuta...? Varmasti on! 

Siispä tästä lähtien, joka toinen maanantai (parillisina viikkoina), hyvät ystävät ja hamsterit, heitetään kehiin tuloksia:

Mahdottomasti Materiaalia
Mahtavana Maanantaina

Ja sinun osuutesi on seuraava: 

Jos otat haasteeni vastaan, pistäydyt blogissani joka toinen maanantai lukemassa  huolella MaMa-postaukseni ja seuraavan kahden viikon haasteen ohjeet. Haaste voi olla esimerkiksi seuraavanlainen: "Käytä  tämän viikon tuotteessasi kangastilkkuja tai nappeja". Se voi olla myös vaikkapa tällainen: "Tuotteessa tulisi olla jotain sinistä". Tyylin ja työn haastavuuden valitset sinä itse, omien kykyjesi mukaan -kuitenkin siten, että tuotteessa käytetään pääasiassa VAIN hamsterivarastojen materiaalia, eikä kipitetä sitä varten kauppaan. Jokaiseen haastepostaukseen esittelen yhden oman tuotteeni, joka on tehty haasteen ohjeiden mukaisesti. Jos et keksi omaa projektia, on täysin sallittua seurata minun esimerkkiäni (usein varustettuna yksinkertaistetuilla ohjeilla).

Ohjeet luettuasi valmistat siis tuotteesi kahden seuraavan viikon aikana sekä teet siitä postauksen blogiisi. Tämän jälkeen tulet takaisin minun blogiini, aiemmin lukemaasi haastepostaukseen, ja liität siihen thumbnaililla oman uuden uutukaiseen postauksesi haasteen mukaisesta valmiista tuotteesta. Sunnuntaisin valitsen linkitetyistä postauksista pari mielenkiintoisinta, jotka esittelen seuraavan oman MaMa-postaukseni ohessa. 


Miksi ihmeessä vaivautuisit?
  • tämä on hauskaa!
  • viikon käsityöprojektit tulee kootuksi yhteen paikkaan helposti ihailtavaksi!
  • linkin kautta saat omaan blogiisi varmasti uusia lukijoita!
  • opit uusia tekniikoita ja saat hyviä ohjeita!
  • ja....materiaalivarasto tyhjenee huomaamattaan!

Tässä koottuna tähän mennessä julkaistut haasteet:


Tervetuloa mukaan. Nappaa nappi omaan blogiisi!Copy and Paste Code
Related Posts with Thumbnails