9.4.2012

Kiitos kaunis lukijoilleni!

Elämänpituinen näytelmä näyttämöllä alkaa olla lopuillaan. Tämä blogi on siis tullut tiensä päähän. Haluan kiittää kauniisti kaikkia lukijoita ja vakikurkkijoita -erityisesti niitä ihmisiä, jotka ovat aktiivisesti olleet kommenteillaan vuorovaikuttamassa blogissa.

Siirryn kirjoittamaan uutta blogia. Ulkomaiset lukijani pyysivät silloin tällöin tämän blogin tekstejä englanniksi, joten päädyin tuossa uudessa blogissani käyttämään englannin kieltä. Toivottvasti se ei kuitenkaan karkoita teitä vanhoja suomalaisia lukijoita! Eli tervetuloa kurkkaamaan, mitä jatkossa saan aikaiseksi ja millaisista materiaaleista: Craftinsane. Liittykää lukijoiksi!!

Toiveenani on, että uudelle blogille löytyisi myös uusia lukijoita (saa linkata eteenpäin!) ja siksi saatatte törmätä tuolla ajoittain myös jo tässä blogissa esittelemiini juttuihin. Toivottavasti se tuntuu mukavalta kertaukselta, eikä samojen asioiden pakkosyötöltä!

5 kommenttia:

PIUZA kirjoitti...

Voi harmi, jos tämä tarkoittaa sitä, että MaMa-haaste loppuu kokonaan?

Enköhän seuraa myös uutta blogiasi kuitenkin. Joitakin vanhimpia postauksiasi olen käynyt ihailemassa, mutta olen ollut vähän laiska kommentoimaan.

Mukavaa pääsiäispäivää!
t.Paula

Sanna-Mari kirjoitti...

No voi harmi. Multa ei väänny sujuvasti kun tää kotonen suomi joten luulen, että yhteinen tie päättyy sitten tähän :/ Ehkä kuitenkin käyn kurkkimassa, tiedä vaikka ei olis ylitsepääsemätöntä.

Hyvää jatkoo ja aurinkoisia kevätpäiviä :)

SinikkaLeena kirjoitti...

PIUZA-Paula: Ajattelin, että voisi jatkaa Mama-haasteita siellä blogissa. Kunhan nyt katon, miten sen kirjoittelu alkaa rullaamaan.

Sanna-Mari: Blogityyli on ehkä hieman erilainen tuossa uudessa blogissa, tulen kirjoittamaan vähemmän tekstiä ja esittelemään enemmän kuvin. Eli siinä mielessä toivon, että siellä vielä nähdään!!

kaisu marjatta kirjoitti...

onnea matkaan,kiitos on ollut kiva käydä täällä ja pohtia miten ne 37 tuntia sopii vuorokauteen.

SinikkaLeena kirjoitti...

Aikatherine: tervetuloa tuonne toisaallekin!!

Related Posts with Thumbnails