4.3.2012

Ryhdistäydy nainen, Ryhdistäydy!

Huomasin tällä viikolla, että elämässäni on yksi viikoittainen kohokohta ja se on Voice of Finland perjantaisin. Millään lailla ohjelmaa huonoksi arvioimatta olen sitä mieltä, että minun on aika ryhdistäytyä. Miksi olen taas kerran päästänyt käsistäni liukumaan sellaiset arjen pienet tekemiset, kuten bloggauksen, joka kuitenkin tuottaa minulle pientä iloa ja innostusta?

Kevään auringon pilkahdellessa, saatan jopa onnistua ryhtiliikkeessäni...Auringon paistaessa sisään likaisista ikkunoista, alkaa kummasti tehdä mieli uusia verhoja tai edes yhtä vihreää tyynyä sohvan nurkkaan. Blogattavaa siis olisi varmasti.

Tällaisia joulukukkatervehdyksiä annoin muutamalle tutulle. Niistäkään en JOULUN tienoilla blogannut, mutta kuka sanoo, että hyasintti olisi pelkästään joulun kukka? Sopiihan tuo tähän maaliskuiseen bloggaamiseenkin:Hyasintin laitoin pestyyn hillopurkkiin ihan veteen (hyasintti ei tarvitse välttämättä multaa mukaansa selvitäkseen joulun yli). Ympärille kääräisin tuohta, jonka olin ensin uittanut vedessä pehmeäksi ja sitten vain juuttinarulla kiinni ja koristenauhoja ympärille. Vastaavaa koristelua voisi hyvin kokeilla myös tulppaaninippuun pääsiäisen aikoihin!

4 kommenttia:

kaisu marjatta kirjoitti...

nii juu kyllä minäkin sitä musiikki ohjelmaa katson, en aina muista.. se on tää ikä kun alkaa elää hetken mielijohteiden mukaan, terveydentila vähän komentelee..mokoma.. mutta tiistaina on tanssia, keskivikkona vesijumppaa, lastelasten kanssa reuhuumista silloin tällöin, sisustus hommelit ei juur kiinnosta enää, mitä niistä valmiissa kodissa, mutta nää pikku kikat on kivoja näitä voi kokeilla.. minulla on elossa nyt kolmatta talvea vanha joulutähti.. ei oo punasta pukannut , on vaan vihree, ompahan elossa.

Sanna-Mari kirjoitti...

Se on se talviuniaika!

Kiva toi hyasinttisysteemi :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei todellakaan ihana hyasintti ole pelkkä joulukukka!!
Minullakin on monta hyasinttia terassin vieressä kukkapenkissä ja ah, mikä hurmaava tuoksu on keväällä, kun ne sieltä nousevat ensimmäisenä!
Suosittelen lämpimästi pistämään hyasintin sipulit maahan ja talven jälkeen aikaisin aamuisin menemään kahvikupposen kanssa pihalle kuuntelemaan lintujen laulua ja nuuhkimaan hyasintteja, lempikukkiani. Minä teen niin sunnuntaisin, kun muut vielä nukkuvat...ihana hiljaisuus, tuoksu ja aamuaurinko, pikkuhiljaa linnut alkavat konserttinsa...
Mikä voimanlähde!
-Merjuli-

SinikkaLeena kirjoitti...

Aikatherine: SInähän olet mahdottoman aikaansaava!!

Sanna-Mari: Jep. Juuri se. Tulee joka vuosi tosin vähän milloin sattuu, ei vaadi välttämättä talvea tullakseen....

Merjuli: Saako hyasinttien sipuleja ihan puutarhakauppojen sipulihyllystä? Itse en ole ainakaan törmännyt muihin kuin helmihyasintteihin.

Related Posts with Thumbnails