5.3.2012

Muotia ja Sanoja

Oi kuinka paljon ilahduinkaan, kun edelliseen postaukseeni tuli heti kommentteja! Ihanaa, lukijoita on vielä olemassa - ja vielä eläviä ja kommentoivia sellaisia! Antaa heti kimmoketta pitää ryhtiä yllä enemmän ja pidempään.

Luovan blogitaukoni aikana olen pari kertaa kyllä kirjoitellut toiseen blogiini, Päälauseeseen. Käykää kurkkimassa, jos kiinnostaa sanoilla ja ajatuksilla tapahtuva sarkastissävytteisempi ajatustenjulkaisu! Jatkan tuota blogia myös, mutta en millään kiivaalla tahdilla -tekstiä syntyy, kun sitä on syntyäkseen.

En ole koskaan lukenut muotiblogeja, mutta nyt alkuvuoden aikana olen päässyt perehtymään sellaiseenkin. Tutustuin äskettäin kevyesti Thing for the Bling -blogin kirjoittajaan ja siksi olen kyseistä blogiakin selannut uteliaalla mielenkiinnolla. Tällainen Kuoma-saappaisiin pukeutuva keski-ikäistynyt maalaisnainen ei oikein tuosta muodin maailmasta jaksa enää niin perustaa, mutta pakko myöntää, että onhan tuollainen nuoren pojanklopin miesten muotiin keskittyvä blogipläjäys melko kunnioitettavasti ennakkoluuloja rikkova viritelmä. Hieno homma suorastaan! Blogi löytyy täältä ja alla oleva kuva siis myös napattu sieltä!

4 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Voih... poika näyttää aivan minulta 80-luvulla. Ikävää, jos nuo vaatteet ovat taas muotia!

Mutta tosiaan, kivaa, että on myös poikia, jotka pitävät muotiblogeja!

SinikkaLeena kirjoitti...

No sanos muuta. Kyllä kasarimuoti on aika rumaa, kun on itse sen elänyt ja kokenut. Mutta annetaan nykynuorillekin mahdollisuus sen kokemiseen ja kamalaksi havaitsemiseen! :D

Katja kirjoitti...

Jaiks! Kasari on aina vaan yhtä karmivaa! Huh, eipä tule minun päälleni, vaan ne kuomat saa kyllä kelvata.
Ja sun postauksia on kuule ihan ollut ikävä, joten jatkahan kirjoittamista.
Jos laitat sähköpostiini osoitteesi, laitan sulle tulemaan kehäkukan ja ruiskukan siemeniä, täällä on taas vähän ylitarjontaa.

SinikkaLeena kirjoitti...

Oi, no toki laitan!!! JEEEEE!!! Mäkin taas heti innostuin, että vähintäänkin Päivänpesä ja Susannan työhuone pitää lähipäivinä selata läpi!!

Related Posts with Thumbnails