25.3.2012

Kevättä Olkkariin

Sain vihdoin siirretyksi joulunpunaiset kynttilät syrjään, tilalle raikasta tuoretta vihreää ja kevätkukkia! Pienissä muoviruukuissa myytäviä kevätkukkia on mahdotonta muistaa kastella niin usein kuin ne vaatisivat, joten olen kehitellyt uuden keinon pitääkseni nämä hengissä: multapaakku irti muovipurkista, vanhaan astiaan ja astia pintaan asti täyteen vettä.


5 kommenttia:

Sanna-Mari kirjoitti...

Hauskat noissa kannuissa ja pannussa! Mutta eks ne märkäne? :-O

Anonyymi kirjoitti...

Heipsan! Pitkästä aikaa vanha lukijasi kommentoimassa ja iki-ihanat Festivot heti ihailtavina - upeat!!! Kauniita ovat myös keväiset kynttilät ja kukat kivasti uudella tavalla istutettuina.

Mitenkäs se meni; Tuleeko sulle viesti, jos kommentoin vanhoihin kirjoituksiisi? Eli onko parempi kommentoida niihin, jos on jotain tuikitärkeää kerrottavaa?
Voipi tosin jäädä vanhempien tekstien kommentointi vähemmälle, koska useampaa lemppariblogiani pitää/saan kahlata "jonkin verran" taakse päin.

PS: Sorppa tuo epäselvä "kuvani", vanhaa en löytänyt ja viskasin kuvan samaisesta keramiikkakissasta, jonka nassu aiemmin oli kuvana.

Jokke kirjoitti...

Kaunista! Ihanin on tuo vihreä pannu!

Irmeli kirjoitti...

Vihreä pannu on minustakin ihanin:)

SinikkaLeena kirjoitti...

Sanna-Mari: Ei. Sipulikukkia varsinkin voi hyvin pitää ihan vedessä. Hyasintteja ja narsisseja esimerkiksi. Ja tuntuu nuo muutkin sen itse asiassa kestävän :)

Pauliinalotta: Kiva kun tulit taas! Kyllä mulle tulee aina ilmoitus kaikista kommenteista, joten huomaan muihinkin kuin uusimpaan päivitykseen jätetyt viestisi :)

Jokke / Irmeli: Vihreä pannu on kirppislöytö. Sen verran siisti sisältä, että voisi jopa käyttää. Mutta kaadettaessa vettä valuttaa nokasta, joten siinä mielessä kukille parempi :D

Related Posts with Thumbnails