17.12.2011

Pikainen Jouluarvonta 17-19.12.2011

Kävin tänään paikallisessa sisustusliikkeessä ja käteen tarttui harmaa metallinen joulusydän (halkaisija noin 25-30cm) arvottavaksi vielä ennen joulua blogissani.


Arvontaan osallistut yhdellä arvalla, kun kommentoit tähän postaukseen ideoimalla jotain uutta (sellaista, mitä edelliset eivät ole vielä maininneet!) kaikkiin kolmeen kysymykseen:

1. Mihin sydänkoristeen voisi jouluna ripustaa?
2. Miten koristetta voisi tuunata jouluksi?
3. Miten koristetta voisi tuunata johonkin toiseen vuodenaikaan/juhlaan?

Lisäarvan saat, jos olet blogini lukija. Mainitse se myös kommentissasi!

Arvonta suoritetaan 19.12. klo 22.00. Siihen mennessä kommentoineet osallistuvat siis arvontaan. Jos voittaja toimittaa välittömästi samana päivänä osoitteensa tänne suuntaan, ehtii palkinto todennäköisesti jouluksi vielä perille.

Arvontaa saa mainostaa myös muissa blogeissa ilman erillistä kysymistä:)

11 kommenttia:

Katja kirjoitti...

1. Pönttöuunin eteen koristeeksi.
2. Sisään roikkumaan pienempi sydän tai lumihiutale. Punainen sydän näkyisi kivasti valkoista uunia vasten.
3. Hmm. Kesällä voisi päällystää vihreillä lehdillä, syksyllä värikkäillä. Ystävänpäivään love-tekstillä, pääsiäisenä jotain keltaista, vaikka niitä pieniä taipuvia askartelupunos tipuja.

Ja saikos lukijat yhden arvan lisää? Jos näin oli, niin kaksi minulle, kyllä yhdelle sydämelle on aina käyttöä!

tiiti66 kirjoitti...

Ohhoh, heititpä haasteen.
Sydänkoristeen voisi jouluna ripustaa tietysti oveen kertomaan sydämellistä tervetulotoivotusta, mutta mikseikäs myös vaikka pöytäkoristeeksi. Sydäntä voisi tuunata vaikka pujottamalla helmiä jos sydämestä löytyy ns. avauskohta, niinkuin sydämistä tapaa usein löytyä. Lyhyet jouluvalot voisi kieputtaa sydämen ympärille ja sitten vaikka ripustaa ikkunaan valaisemaaan.
ata jouluksi?
Pääsiäisenä koristeelle riittää tuunaukseksi esim. yksi maalattu muna riippumaan keskelle. Vappuna serpentiiniä kieputettuna ympäri, uutena vuotena yksi tinakenkä roikkumaan keskelle, juhannuksena sydämen voisi rautalangan avulla laittaa oven suussa seisovan juhannuskoivun "tähdeksi" tai koristaa juhannussalkoonkin sopivilla kirjavilla nauhoilla.
Lukijanasi, siis lisäarvalla, mukana arvonnassa.

Sude kirjoitti...

Minä taitaisin väännellä ohuesta rautalangasta tekstin HYVÄÄ JOULUA ja pingottaisin sen keskelle sydäntä vinoon. Rautalankaan pujotettuna muutama valkoinen helmi säihkettä antamaan. Tekstiä voisi sitten vaihtaa aina juhlapäivän mukaan. Koko komeuden laittaisin keskelle kammarin seinää tietenkin :)
Kaikki mahdolliset arvat minulle :)

Pirjo kirjoitti...

Kun miltei kaikki ajattelemani ripustuspaikat on jo sanottu niin laittaisin tämän roikkumaan keittiön kaapin oveen, jouluruokailun iloksi. Muina vuodenaikoina sille löytyisi paikka olohuoneen oven päältä. Täysin nypläykseen hurantaneena nypläisin tuonne keskelle nauhapitsi koristeen. Toiseen vuodenaikaan sopivaksi siihen voisi tietenkin nyplätä useampiakin töitä ja aina vaihtaisi tilanteen mukaan (ehkä hieman hankalaa saada siistiksi) Nyt kun on nuo neulotut joulupallot suosiossa niin voisi neuloa pääsiäismunan sinne keskelle roikkumaan, juhannukseksi laittaisi ne neidon 7 eri kukkaa sinne sisälle koristeeksi ja koulun alkaessa voisi laittaa vaikka pahvi aakkosia ja numeroita. Ystävänpäivänä jotain sydämellistä ja punaista/vaaleanpunaista, koulun loppuessa keväällä voisi lapsille laittaa "stipendi rahaa" vaikka pyykkipojalla sekä lisatn lomasuunnitelmista sydämen sisälle kotiinpaluuta odottamaan. wau, tuohan onkin todella monikäyttöinen koriste näin kun rupeaa sitä ajattelemaan =) Lukijanasi kahdella arvalla mukana.

nikoladeus kirjoitti...

WOW, tiukkoja kysymyksiä... Koriste on kaunis sellaisenaan ihan minne vain, mutta voisin vaikka radikaalisti sivellä sen harmaanmustalla magneettimaalilla ja käyttää jääkaapinovessa pienten lappusten kiinnitykseen. Ehkä magneettimaalin teho ei riitä noin pienellä pinnalla, mutta se selviäisi vain kokeilemalla. Äskeisellä tavalla käytettynä sydän on aika ajaton koriste, mutta sitä voisi sitten vuodenajan ja ajankohdan mukaan tuunata erilaisilla ruseteilla.

nikoladeus kirjoitti...

Oups, unohtui; sen verran arpoja arvontaan kuin vanha lukija saa eli se on sitten kaksi, eikös vaan..

Mummo kirjoitti...

1. Lasitetulla terassilla kynttälyhtyjen yläpuolella oli juuri tuollaiselle sydämelle vapaa paikka. :)
2-3. Pienen pieni lasihelmi-enkeli tuossa sydämen keskellä lentelemässä. Se olisi ihan hyvä ympäri vuoden, sillä enkeleille riittää hommia koko vuodeksi. (toki siihen keskelle voisi laittaa pääsiäisekseksi vallattoman pupujussinkin, pääsisi enkelikin vähän lomailemaan)
Lukijasi olen ollut jo tovin,

PIUZA kirjoitti...

1. Olisihan noita paikkoja, mutta kekkasinpa! Laittaisin sen kirkasvalolamppuun roikkumaan.
2. Jouluna tekisi mieli laittaa siihen pumpulia sinne tänne tai ihan kokonaan.
3. Syksyllä sitä voisi koristella pihlajanmarjoilla. Vappuna siihen voisi kietoa kirkkaan väristä koristenauhaa.

Kiva kun laitat luovuuden liikkeelle!
t.Paula

Nyt meenkin katsomaan mitä voisin koristella..

kaisu marjatta kirjoitti...

tekisin sillä muottina sydän pipareita sit puhtaaksi, ja koristaisin kuusen oksan , ehkä kietoisin punaista silkkinauhaa ympärille, lahjapekettiinkinh sen voisi laittaa ystävälle ja keväällä , nii silloin se koristaisi pajunoksakimppua ehkä narsissin kukka lisukkeena.Kaunishan tuo on vaikka vain vaatekaapin ovessakin, tai tuulikelloksi parveklkeelle, siihen vain tiukuja helisemään somasti.

Rouva Kukko kirjoitti...

Mä kans lähden tuolle ikkunateemalle, vaikka se on jo mainittu, koska meidän vaaleanpunaisessa ovessamme on vinoneliönmuotoinen pikkuikkuna johon tuo sydän sopisi täydellisesti. Punoisin sen ympärille vielä punaista nauhaa ja ripustaisin poikani piirtämän joulukoristeen (auton) siihen keskelle.
Ja keväällä sydämen laittaisin sopivan kokoiselle tarjottimelle ja kasvattaisin siinä keskellä vehnän orasta. siitä sitten voisi napsia suuhunsa sydämellistä vihreää kevätvoimaa!

kaius kirjoitti...

Hei, tuo yllä oleva vinkki vehnän oraksen kasvatuksesta on ihan älyttömän hyvä !!! Nyt jouluna laittaisin ehkä sydämeen pienen
tiu´un ja sitten jääkaapin oveen, vähän niinkuin vahdiksi.... joku on napostelemassa kun kello helähtää.

Related Posts with Thumbnails