7.12.2011

PaljasteluTunnustus

Olen ennenkin myöntänyt olevani henkinen itsenipaljastelija -narsisti rakastaa kertoa itsestään, jopa omituisuuksistaan. Susannan Työhuoneella on arvonta, joka vaatii viiden oman omituisuuden jakamista, joten ei kun menoksi!


Hyvänen aika, eihän tämä olekaan niin helppoa kuin kuvittelin! Pidän itseäni kyllä hyvin omituisena, mutta mitkä viisi piirrettä sieltä nyt erottuisi oikein muista omituisuuksista!

1. Sarja: ruokaomituisuudet. Syön viilin aina kaakaon kanssa, laitan myös corn flakesien päälle kaakaota. Pinaattiletuille sopii sokeri tai makea hillo (ei siis puolukkahillo, joka on aika kamalaa) ja kaupan makaronilaatikko on hyvää kylmänä. Syön nuudeleita raakana ja lempiruokaani on (yhä, ikääntymisestä huolimatta) voimakaronit ketsupin kanssa. En tee koskaan ruokaa, vaikka olen äiti ja kodissamme syödään lämmin ruoka päivittäin.

2. Sarja: naisomituisuudet. En käytä mitään ihonhoitotuotteita (paitsi kosteusrasvaa). En käytä juuri koskaan käsilaukkua (vaikka niitä keräilenkin ja ihailen:). En motkota sukista lattialla, enkä vessanpöntön kansista.

3. Sarja: uniomituisuudet. En meinaa herätä aamuisin millään ilveellä. On ihan sama, olenko nukkunut kolme tuntia vai kolmetoista tuntia, herääminen on aina aivan yhtä vaikeaa. Aamulla on soimassa kolme herätyskelloa, kaksi kännykkää ja Tavallisen Poika usein soittaa puhelimiini noin 5 kertaa ennen heräämistäni. Olen myös äärimmäisen kiukkuinen herätessäni. Aina. Hyvät unenlahjani sijoittuvat vain aamuun -esimerkiksi junassa tai autossa en saa koskaan unen päästä kiinni.

4. Sarja: allergiaomituisuudet. Olen ehkä allergisin ihminen lähipiirissäni. Siitä huolimatta meillä on kaksi koiraa, kissa ja muita elukoita. Minun on todella vaikea suhtautua ihmisiin, jotka nostavat allergiansa (tai lapsensa pienet ihottumat) joka käänteessä esille ja huomionarvoiseksi asiaksi. Laktoosi-intoleranssin kanssa olen samanlainen piereskelevä kyynikko.

5. Sarja: hajamielisyysomituisuus. Olen maailman saamattomin ja hajamielisin ihminen. Jos en olisi tämän ikäinen, epäilisin itselläni vakavaa jokaisen aivolohkon käsittävää dementiaa... Kaikki tavarani ovat jatkuvasti hukassa, kaikki tekemiseni jatkuvasti kesken ja rempallaan. Lupaan asioita, joita en pysty pitämään, vaikka yritykseni on ajatuksen tasolla kova.

6. Sarja: tekninenomituisuus. En käytä puhelinta. Minulla on kaksi puhelinta, mutta en käytä kumpaakaan kuin pakollisiin puheluihin, joita ei voi hoitaa muuten (jotkut välttämättömät työasiat). En vastaa puhelimeen ja lähipiirini tietää sen. Yleensä puhelimet ovat vielä kaiken lisäksi hukassakin, joten jos vaikka haluaisinkin vastata, en pystyisi. En käytännössä koskaan soita kavereille, vaan pidän yhteyttä naamakirjan kautta.

No tulihan niitä yksi ylimääräinenkin, kun aloin ajatella! :D

8 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Riemastuttavaa!

Katja kirjoitti...

Ihania :D
Minä syön pinaattiletut aina mansikkahillon kanssa, ihan parhaita niin. Ollaan sitten omituisia yhdessä!

Unknown kirjoitti...

Pinaattiletut syödään nimenomaan mansikkahillon kanssa. Maksimissaan hyväksytään jokin "seka"hillosortti jos mansikka on loppu.

PIUZA kirjoitti...

Sä olet tosi omituinen! :D
Toi viimeinen oli ihan paras. Varsinkin, kun en itse pystyisi kuvittelemaan tilannetta, että pitäisin kavereihin yhteyttä naamakirjan kautta!:D Ja toi allergiaomituisuus:) En ole ajatellutkaan, että tohon ominaisuuteen voisi asennoitua noin. Hymm.. Herätys on täällä sama. Aina yhtä uninen. Vaikka kukaan ei soita ja herätä. Yksi herätysvalo ja känny riittää tai sitten jään sänkyyn:D Nyt rupesi tekemään mieli paistettua makaronia!

t.Paula

minna kirjoitti...

Hmmm, siihen on syynsä, että soitan tavallisen pojalle, kun haluan teihin yhteyden ;)

Sude kirjoitti...

Kiitos oikein paljon paketista. Tuli oikein sopivaan aikaan :) Jos se olisi tullut aikaisemmin , niin olisin kumminkin ottanut omaan käyttöön. Nyt juuri lapsenlapsi esitti joululahja-toivomuksen kännykkäpussista ja annankin sen hänelle joululahjaksi. Oikein sopivan näköinen 13-vuotiaalle eläinrakkaalle tytölle. Näin ilahdutitkin kahta ihmistä kerralla. Kiitos sinulle.

SinikkaLeena kirjoitti...

Sude: Kyllä tämä hitailu on pikemminkin noloa minun puoleltani, eikä kiittämisen arvoista. Joten olen iloinen, että suhtaudut asiaan noinkin positiivisesti! :)

Juju kirjoitti...

Täytyy sanoa, että vihaan näitä "5 sitä ja sitä itsestäni" koska ne ovat lähes poikkeuksetta hohhoijaa-kamaa. MUTTA tämä oli viihteelinen. Kiitos. Olet ehkä omituisimmasta päästä sarjassasi mihin olen törmännyt, ja se on saavutus tällä tuttavapiirillä.

Related Posts with Thumbnails