16.12.2011

Ilahduttavaa Designia

Olen ollut todella tykästynyt Iittalan Kastehelmi-astioihin ja sarjan punainen kynttilätuikku on ihan yhtä tykättävä. Kaunis ja ihanan värinen! En ole koskaan oikein tykännyt niistä Kivi-tuikuista -jännä että Kastehelmillä samasta kiposta tulee niin eri näköinen.


Toinen ilahduttava uutuus on äitiyspakkauslaatikoiden päällisen uudistaminen. Kela järjesti äskettäin uudistuskilpailun ja voittajaksi valittiin Johanna Öst Häggblomin Sukupuu. Aivan nerokas idea lisätä sukupuun täyttämismahdollisuus äitiyspakkauksen pintaan! Laatikko on hyvin kestävä ja varmaan aika monessa perheessä kestää äidiltä tyttärelle ja ehkä vielä pidempäänkin. Kiva paikka säilyttää vanhoja aarteita ja siinä yhteydessä sukupuun tietoja.

7 kommenttia:

kaisu marjatta kirjoitti...

todella kaunis ja joulunhenkinen tuikkukuppi. minulla on niitä iittalan sileitä, on tyytyminen niihin nyt.. tuo sukupuu juttu äitityslaatikon kanteen on tosi hyvä idea. Toivotan hyvää Joulun odotusta

Katja kirjoitti...

Olen odotellut mun kastehelmiä postista, jouluksi sopisi tulla! Ihan ehdottomasti ne oli saatava :)

Äp:n laatikon takia vois tehdä vaikka sen yhden lapsen lisää, oiskohan mies samaa mieltä???

Kävin kurkkaamassa PääLausetta mutta en jättänyt puumerkkiä, tykkäsin!

Susanna kirjoitti...

Kiva, että tuo laatikko valittiin. Ehdotusten joukossa oli pari minua miellyttävää, mutta suurin osa oli kamalia. Pelkäsin, että valitsevat jonkun ruman. Vaikkei asia tietysti minuun liity pätkääkään.

SinikkaLeena kirjoitti...

Susanna: minun kaverini tuli toiseksi kilpailussa -piditkö siitä ehdotuksesta? Tosin munkin mielestä tämä voittaja oli parempi :)

SinikkaLeena kirjoitti...

Katja: Kiva jos pidit! :D

SinikkaLeena kirjoitti...

aikatherine: Kiitos samoin!

PIUZA kirjoitti...

Oi, joi joi! Onpa hyvä idea tuossa äitiyspakkauksessa. Täällä tykätään myös kastehelmestä :)

t.Paula

Related Posts with Thumbnails