6.12.2011

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Aku Ankka täytti eilen 60 vuotta. Juhlimisen arvoisia asioita molemmat -Suomi hieman vanhempi. Tarjan aikana en päässyt linnan juhliin, mutta yritetään vielä kovemmin seuraavan residentin aikana. Omat juhlat juhlittiin uutena vuotena 9 vuotta sitten: Tuomari Kontia vihki meidät avioliittoon Luostotunturilla.

Juhlapäivän kunniaksi laitan muutaman kuvan viikonloppuna asettelemistani kaamosvaloista (tämä EI siis ole joulupostaus :D):Molemmat ihanat lasimaljat ovat mummon perintöä. Tosi kauniita katsella, mutta äärimmäisen epäkäytännöllisiä tarkoilukäytössä, koska vaativat sitten pesussa koko tiskikoneen itselleen (minähän en käsin tiskejä pese!). Koristeena siis kätevämpiä ja mielestäni valojen kanssa aika kauniita.


Perinteiseen taloon sopii perinteiset kyntteliköt. Itse pidän enemmän näistä suorista kuin pyramidin mallisista. Nyt kynttelikköjä riittää kahteen ikkunaan, tarkoituksena olisi laittaa tuollaiset talon jokaiseen seitsemään ikkunaan.3 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Kauniita valoja. Saisiko tuosta viimeisestä kuvasta vähän lisää tietoa? Eli onko tuo valokranssi laitettu valoineen kattoon kiinni? Voisi olla meilläkin kivan näköinen!
Mä pesen joitain vanhoja maljoja käsin, en uskalla laittaa koneeseen.

SinikkaLeena kirjoitti...

Katja: Kiitos:) Kyseessä on IKEAn viime vuotinen hitti. Metallikehikossa valot. Laitoimme sen johdonkiinnittimillä ihan kattoon kiinni, vaikka alunperin kai tuo IKEAn malli oli suunniteltu sellaiseksi roikkuvaksi. Periaatteessahan tuollaisen voisi itsekin tehdä. vaikka johonkin makeaan ruostuneeseen fillarin vanteeseen! Ja LED-valot,ettei katto kuumene!

Niinu kirjoitti...

Ovat kyllä niin paljon paremman näköiset nuo suorat kuin pyramidikyntteliköt:) Hakusessa meillä vielä...tai oikeastaan odottaa että nuo mummuilta perityt luovuttavat;)
Oikein hyvää itsenäisyyspäivän iltaa teidänkin tupaanne!

Related Posts with Thumbnails