30.10.2011

Aika on Kultaa -tai Muovia?

Lokakuu alkaa olla huipussaan, kelloja on väännelty ja marraskuu iskee päälle. Syksy on ollut harvinaisen lämmin, mutta myös varsin sateinen. Oma työni kulkee hyvin kärjistetysti kuukauden mittaisissa sykleissä ja tuntuu että yksi kuukausi hujahtaa ohi aina mahdottoman nopeasti!

Olen niitä ihmisiä, joille aikatauluista kiinni pitäminen on aina ollut varsin hankalaa. Ja joka tekee kaiken viime tipassa...Kun syksy, pimeä ja raukeus iskee päälle, olen entistä enemmän sekaisin tarkoista ajoituksista. Törmäsin Allersin joululehdessä mielenkiintoiseen kellodesigniin ja päätin pyrkiä tällaisen sympaattisen sipulin avulla parantamaan tapojani:


Pitkän hakemisen jälkeen taskukellot löytyivät myynnissä täältä. Ihania kelloja! Nikkeliallergisena olen kärsinyt aina kellotaulujen kutinasta rannetta vasten ja nyt sorruin sitten tilaamaan vielä tuon kirkkaanpunaisen taskunauriin lisäksi silikonisen rannekellonkin. Lilan, jolle vaihtorannekkeena petroolinvärisen.


Eihän tämä minua tarkemmaksi aikatauluista tee, mutta aina on hyvä keksiä tekosyitä houkuttelevalle shoppailulle!

5 kommenttia:

Annika kirjoitti...

moi!kysyisin vaan että onko MAMA haaste jo palaillu lomilta kun tuolla mama-haaste kategoriassa lukee että se vielä lomailee?

Ninnu kirjoitti...

Ihana kello! Jos tilaat joskus lisää, niin minä haluan kimppaan.

Sanna-Mari kirjoitti...

Kylläpäs on ihanan pirteitä ajannäyttäjiä!

SinikkaLeena kirjoitti...

Annika: Ei ole haudattu ja kuopattu! Eikä enää lomallakaan. Tänä syksynä oli yksi ja laitan uuden nyt viikonloppuna, jos ehdin. Haen vielä tosin rytmiä....:D

Ninnu: piretään mieles

Sanna-Mari: Eikö!

PIUZA kirjoitti...

Aivan ihania, mutta ne onkin tehty Italiassa! . Ei siis mikään ihme!:) Töytyy tutkia tarkemmin. Rannekellot ovat herkkuja! Aivan ihanan värisiä!

Tuo nikkeliallergia on ikävä vaiva! Onneksi 2005 otettiin uudet raja-arvot käyttöön ja liukenemisraja on 0,2µg/cm²/viikko ensiasennukseen tarkoitetuissa lävistyskoruissa ja kaikissa muissa kello- ja korualan tuotteissa 0,5µg/cm²/viikko .
http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2005/20050494

Se toivottavasti ehkäisee nikkeliallergian syntyä.

Aikaisemmin ensiasennuskoruissa sai nikkelin massa suhteessa kokonaismassaan olla alle 0,05%.

Nyt direktiiviä on tuolta osin muutettu ja puhutaan liukenemisrajoista.:)

Itseäni asia on kovasti kiinnostanut, kun teen koruja.
t.Paula

Related Posts with Thumbnails