29.7.2011

Lamppu

Muistattekohan työhuonettamme? Minä muistan. Se oli toisin sanoen muutaman kuution romukasa, jossa oli tukena seinät ja ovet. Olen vihdoin saanut sen ikuisesti epäonnistuneen työhuoneviritelmän tyhjäksi! Työhuoneesta piti tyhjennyksen jälkeen tulla ruokasali, mutta ei pöytä olisi mahtunut siihen riittävän hyvin. Siispä siitä tuli vierashuone. Laitan kuvia huoneesta, kunhan saadaan se ihan oikeasti kuntoon.

Vierashuoneeseen tuunasin lampun. Ostin kipputorilta ruman 90-lukuisen kulahtaneen ja pölyttyneen lampun hintaan 2e.

Maalasin puuosan mustalla mattaspraylla. Kirppikseltä ostin uuden Pentikin varjostimen, 2e. Lampulle tuli siis hintaa 4e + huiskaus spray-maalia.

Ihanan Miina Äkkijyrkän Kevätjuhla-kankaan olemme saaneet Tavallisen Pojan kanssa yhteiseksi valmistumislahjaksi. Hieno! Meiltä puuttuu vielä ne oikeat lehmät, mutta jospa tuo seinällä lohduttaisi edes hieman....

5 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Minä muistan! Aika huippua, että olet saanut sen tyhjäksi. Viime kuulemalta jäi se vaikutelma, ettei se huone koskaan siitä miksikään muutu. :-)

Sini M kirjoitti...

Minä muistan myös!
Hei miten se teidän pajuaita jakselee nykyään?:)

Kaisa Reetta kirjoitti...

Lampusta tuli hieno!

Sängynpäätykangas on kaunis ja raikas..

Kirsikka... kirjoitti...

Otin Mama-haasteen vastaan....toivottavasti saan apua postittamisessa takaisin sinulle!!
Tykkään haasteista :)
Iloa viikkoosi!

SinikkaLeena kirjoitti...

Kirsikka: MaMat ovat nyt tauolla, jatkamme taas syyskuussa niiden kanssa! Mutta toki noita vanhoja haasteita voi nytkin tehdä, mutta niihin ei pysty enää kyllä mitään lisäämään:)

Related Posts with Thumbnails