18.6.2011

Vesipedot

Vettä on riittänyt. Suhtaudun kuitenkin nyt keski-ikäisen puutarhainnostukseni myötä sadepäiviinkin kypsän tyynesti: kasvit juurtuvat paremmin....

Kaksi viikkoa käytiin muksujen kanssa joka päivä uimakoululla. Melkoinen rumba sekin, mutta mielestäni hyvä ajallinen investointi elämään. Itse asiassa ihmettelen, miksi kaikki vanhemmat eivät laita lapsiaan uimakouluihin? Niissä on kahden kesän (ja kehden eri tahon järjestämän ohjelman) perusteella loistava sekä ammattitaitoinen opetus ja harrastuksen hinta on suorastaan naurettavan halpa! Täällä koululaisille tarjottiin jopa taksikyyti uimakouluun ja takaisin, hyvää palvelua naapurikunnassa (=Lapinjärvi)!

Prinsessa Ruusunmarja pokkasi eilen saukon näköisen taitomerkin sekä lasten ja nuorison matkauintipinssit. On oikein hyvä uimari jo 6-vuotiaana! Suklaa-Prinssi on niin arka vedessä, että vielä jäi merenneito nappaamatta -meritähti kun oli jo viime kesältäkin. Poika oppi kuitenkin paljon rohkeammaksi ja sukeltelu sekä vedessä riehuminen sopii jo sujuvasti! Mereneitoon vaadittua 5 metrin uintimatkaa ei vielä pystytty vain voittamaan.2 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Ilmari näköjään valehteli, kun väitti että sun kamerasta oli patterit loppu.

SinikkaLeena kirjoitti...

hih, valehdellut on! mistä se sellaista keksi?:D

Related Posts with Thumbnails