20.6.2011

Leenan Lamppu ja Leninki

Kun kissat ovat poissa, niin hiiret hyppii pöydillä. Ja kun lapset ovat poissa, niin äiti levittää projektinsa pöydille! (isän reaktiot jätetään nyt tässä postauksessa käsittelemättä....:P )

Olen ommellut tänään kolmella nuppineulalla kaksi essua. Jopa purkanut ja silti jatkanut työtä, mikä ei suinkaan sovi juuri ollenkaan helposti lannistuvalle luonteelleni! Essut esittelen tietenkin ylpeänä huomenna, sillä nyt on jotain tärkeämpää: Olen päällystänyt ystäväni lampunvarjostimen! Kuulkaa juuri sen, joka on nököttänyt kuukausitolkulla työhuoneessamme, aulassamme, olohuoneessamme ja lopuksi makuuhuoneessamme odottaen, että vihdoin tarttuisin työhön ja saisin lupaamani asian aikaiseksi. Halleluja kesälomat ja lapsia hoitava anoppi!

Ystäväni lampussa oli siis ongelmana varjostin, joka oli mennyt rikki.


Ratkaisin ongelman ompelemalla samalle lampunvarjostimelle uuden leningin, joka peittää varovasti liimalla korjaamani varjostimen halkeamat. Leninki on romanttinen, mutta siinä on syvällisempää  ideaa: kangas on omistajan hääpukukangasta. Mielestäni onnistuin hyvin -lampun sijoituspaikka on olohuone, jossa on melko raskastekoiset tummat huonekalut ja myös tummat tekstiilit. Seinät ovat vaaleat ja uusi varjostin antaa raskahkolle metallijalallekin hieman kevyemmän ja vanhahtavamman ilmeen.Nyt ei enää puutu kuin omistajan siunaus työlle: toivon sydämestäni, että varjostin kelpaa, vaikka onkin ehkä hieman hempeämpi kuin heidän tyylinsä yleensä!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kelpaa! Kiitos että sain poiketa näyttämöllä! Petra

Mayo kirjoitti...

Voi, mullakin olisi yksi varjostin huonossa hapessa : )

Titti kirjoitti...

Nätin teit lampunvarjostimesta!♥
Ihanaa tuo että kangas on omistajan hääpukukangasta!

Mari kirjoitti...

Tulipa kaunis lampusta! Ja ihana idea tuo hääpukukangas...

SinikkaLeena kirjoitti...

Petra: Hyvä ja kiva!

Mayo: Älä yritäkään vihjailla, että tänne toisit:P Toimitusaika on noin vuosi :D Ei vaan, toi tekniikka on kyllä aika helppo ja nopea ja sillä saa hyvin erityylistä riippuen kangasvalinnasta.

Titti ja Mari: Kiitos. Eikö ollutkin? Lampun omistaja antoi mulle hääpukukankaan ja se kyllä toimii tossa tosi hyvin!

Related Posts with Thumbnails