15.6.2011

Kun tuulipukukansa kengät osti...

...nehän olivat tietysti crocsit!Voiko rumempia kenkiä olla? Eikä nämä kyllä oikein kengät ole, vaan kumiset pussukat, joita voi käyttää kenkien sijasta....Kuvittelin että suomalaiset yltiökätevissä urheilusandaaleissaan olisi ollut huvittavinta mitä löytyy, mutta eikös nämä crocsit -ja varsinkin tekocrocsit- ole lyönyt läpi sellaisella voimalla, että sandaalit ja tuulipuvut kalpenevatkin kauhusta.

On niitä meidänkin muksuilla. Kun ovat kerran niin käteviä. Itsekin yritin yhden kesän, mutta en keksinyt mitä iloa on hikoavista muoviläpysköistä, kun voin kerran käyttää urheilusandaaleja!:D

7 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Rumia ovat! :-D

Minullahan noita on useampiakin, ja tykkään kovasti. Kätevät kaikkeen, paitsi julkiseen esiintymiseen. Tosin aika monta kertaa olen vasta kaupassa tajunnut lähteneeni crocsjäljitelmissäni ihmisten ilmoille.

Pirkko kirjoitti...

En omista crocseja, mutta arvaan, että niissä on JOTAIN, eivät ne muuten varmaan olisi niin suosittuja. En myöskään sano etten koskaan hankkisi niitä, koska olen juuri hankkinut urheilusandaalit, vaikka en olisi uskonut niitäkään hankkivani.

Krista kirjoitti...

Jos kokeilette vaikka viikon verran tehdä noin 12 tuntia päivässä töitä, lähes koko ajan seisten/kävellen, niin sen eron huomaa!
Mulla ainakin Crocsit pesi puolta kalliimmat työkengät mennen tullen.
Mulla on kahdet aidot ja kahdet feikit ja niidenkin välillä on sen verran eroa, että jatkossa satsaan kyllä niihin aitoihin.
Pakko myöntää, ettei nuo perinteist Crocsit kovin kauniit ole mutta löytyy niiltä ihan edustuskelpoisiakin malleja. =)

Rouva Kukko kirjoitti...

Mulla on myös, mutta aidot. Ne on huomattavasti paremmat jalalle. Vaikka ei ne mitkään kauniit ole, ja vähän inhottavat puutarhahommissa, koska ne on niin pehmeät että luiruaa jalan alla rinteessä. Tykkään niistä silti, sopii villasukkienkin kanssa!

Unknown kirjoitti...

Toistaiseksi olen pärjännyt ilman noita, mutta junnut tykkää kyllä, ja jostain syystä tuntuu olevan hauskaa valita aina eri värisiä muovitöppösiä.

Koitetaan muuten vielä keritä sitä pöydän jalkaosaa hakemaan teiltä... taas tämä viikko karkaa pois. Tai vaihtoehtoisesti: huristelkaa meitin tontille päin, jos ohjelmaa kaipaatte?!

pikkudidi kirjoitti...

Mulla on aidot, olleet monta vuotta... Eihän ne nätit ole, mutten ole koskaan pitänyt jalassani mukavempia "kenkiä". Työkenkinä aivan ykköset ja myös märissä hommissa kuten matonpesussa! :)

Minna kirjoitti...

Vaikka on kuinka hyvät jalassa niin en laittaisi. Niin rumat ne on. Yäk. Pojalla on, mutta sekin laittaa mielummin jalkaan tarralliset sandaalit, vaikka ne on vaikeammat laittaa. Koska kuulemma on mukavammat jalassa.

Vaikken mikään tyylikäs rouva olekaan niin jotain rajaa sentään mitä päälle laittaa. Ja se raja menee just näissä.

Related Posts with Thumbnails