1.5.2011

Wapun Wessanpönttö

Vappuaaton jälkeiseen teemaan sopii hyvin vessanpönttö. Meillä vessanpönttö alkoi kukkimaan. Talvisesta remontista jäi tuo pönttö yli ja eihän sitä raaskinut jätekuormaan laittaa -onhan Arabian kukallisella posliinilla melkoinen kilohinta!

9 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

:D Hei, mie olen jo pari rempan jälkeistä kesää suunnitellut tekeväni noin, mutta enpäs ole saanut aikaiseksi. Meillä on tuolla saunan takana mintunvihreä pytty :). Krasseja olen siihen suunnitellut laittavani. Joskos tänä kesänä...

kassu kirjoitti...

hauska idea. meilläkin seiso yhen kesän vessanpönttö pihalla, nyt lähti onnex uuteen kotiin, jos ei ois lähteny oisin tästä vinkin ottanu :)

Sari kirjoitti...

Aivan ihana idea! Minun olisi parvekkeella tuota hieman hankalampi toteuttaa, mutta todella hauska ja omaperäinen idea. ;)

Puuhis kirjoitti...

AIkoinani sain niin paljon sarkastisia kommentteja pöntöstä parvekkeella - oli odottamassa siellä rempan loppumista. Kaiken lisäksi se oli rikki, kun vihdoin laitoimme paikoilleen ja pitiän se uusi hankkia. Mutta sen jälkeen pahanonnen pönttö oli vain pari viikkoa pääoven edessä muita toivottamassa sisään ja otin vasaran...

Tintti kirjoitti...

Onpas hauska!

Katja kirjoitti...

Hehee :D
Täälläpäin yhdessä pihassa pönttöjä on peräti kaksi. Vierekkäin näköttävät siinä ja muuten kiinnittävät huomiota!

Hauska ideahan tuo on, vielä jossain pihanperän huussin tienoilla oiva juttu.

SinikkaLeena kirjoitti...

Mie Ite: Mintunvihreästä tulisi tosi makea! Krassia mäkin eka suunnittelin, nyt siinä on murattia, lumikukkaa ja humalaa, jotka toivon mukaan alkaa roikkua / köynnöstää.

Sari: Onnistuisihan tuo helposti parvekkeella. Muovi vain pöntön pohjalle, ettei kasteluvedet valu lattialle!

kassu, Tintti: Kiitos!

Puuhis: Mä en kyllä raaskisi tuollaista vasaroida!!

Katja: Tuo betonilevy alla on meidän paskakaivon kansi. Eli sopii siihen hyvin:) Vaikka onkin ihan paraatipaikalla pihassa!

Pitsi kirjoitti...

Hei!

Kiva idea tuo vessanpytty. Me otettiin vanhasta vessanpöntöstä kaksi tuollaista kanttta (siis se osa joka on siinä päällä missä on yleensä vedin mutta tämä oli niin vanha malli että vedin oli sivussa) ja ollaan käytetty niitä tarjoiluastioina! Luonnollisesti keitimme niitä kuumassa vedessä piiiiitkään. Mutta on hauskaa kertoa vieraille niiden alkuperä kun ne ovat esillä ja joku kehuu tarjoiluastiaa... Ilmeet ovat usein hyvin vaihtelevia.. Hyvin toimivat. Ja kohopainettuna siinä lukee tietenkin Oras. Terveisin Pitsinen p.s. Olimme samalla Quest-kurssilla ja sieltä bongasin blogisi. Ja kesäkanoja harkitsen kyllä vakavasti keskusteltuamme aiheesta.

SinikkaLeena kirjoitti...

Loistoidea tuo tarjotin! Hihhih...voisinpa viedä jotain tarjottavaa siinä opehuoneeseen:P

Mäkin otin sen kannen talteen. Suunnitelmissa on tuunata siitä yksi juttu, mistä tullen postaamaan myöhemmin.

Huomasitko kanapostaukseni jo täällä blogissa? Siitä vaan hankkimaan! Kiva, kun seuraat blogia Pitsinen!

Related Posts with Thumbnails