29.5.2011

Mukavaa Kirppistunnelmaa

Edellä mainostamani kirpputori on nyt tutkailtu moneen kertaan ja löytöjä tehty. Tunnelma kirppiksellä on mainio (kuten on ollut aiemminkin): ihmiset ovat kiitelleet tavaroiden siisteydestä ja edullisista hinnoista. Tuttu juttu jo edellisiltä vuosilta!

Itse en ole päässyt varmaan myynti-osto-suhteessa edes plussan puolelle, niin paljon kivaa olen sieltä taas itselleni haalinut. En osta kallista, mutta edullista melko kevyellä kädellä...

Marttojen logolla varustetut kaksi Arabian kannua (voipytty on vanha).

Lisää Arabiaa: 5 kuppia aluslautasineen. Maksoin koko setistä neljä euroa! Selvittelin sitten sarjan nimeä ja suunnittelijaa netistä ja tietoa löytyi kyllä niin niukasti, että lienee kyseessä suhteellisen harvinainen sarja. Laatutavaralla kaksi kuppia aluslautasineen maksaa 50 euroa! Ja sarjan nimi siis Tuulikki, serikuva EK-mallin astioihin.
Käsinkirjailtuja pellavaisia keittiöpyyhkeitä.
Käsin virkattuja pitsejä.
Reikäkirjailtu pikkuliina.
No, ostinhan jotain väriäkin, eikä kaikki valkoista: 

Iso seinäraanu, 3e!

9 kommenttia:

Mira kirjoitti...

noi kannut on upeat! ja muitakin hienoja löytöja. olis muuten pitänyt uskaltaa kysyä eilen oletko leena kun aavistelin niin... no jos mut jostain syystä muistat ni tyttönen selitti siitä vihreästä keinusta jonka mm.ostin ja muista meidän pihalla olevista "isompien" keinuista. tyttönen osti itselleen sellaisen pienen korikassin. voi että mikä sattuma...

SinikkaLeena kirjoitti...

muistan: suloinen höpöttäjätyttö:)

Auli kirjoitti...

Hienoja löytöjä. Minullakin on pari raanua ja olen miettinyt kovin mitä niistä tekisin, seinälleni ne ei oikein sovi. Niissä on aina niin upeat värit, ja materiaali 100€villaa niin, että halusisi niistä jotain kehitää... Toisaalta niitä ei malttais leikelläkään, mutteivat ne komerossa mitään hyödytä...

Krisse kirjoitti...

Mitä löytöjä..hienoja..kyllähän noita kaikkia on pakko ostaa...
Mukavaa sunnuntaita..

SinikkaLeena kirjoitti...

Auli: Tämä iso raanu oli sen verran komea, etten taida sitä viiitsiä tuhota. Parhaillaan on kuitenkin pesukoneessa kaksi vähän venähtäneempää, joista aion tehdä tyynyjä ruokailuhuoneen sohvalle.

Krisse: Kiitos samoin!

Rentukka kirjoitti...

Hienot ostokset olet tehnyt eikä voi moittia törsäämisestäkään (huh, mikä sana ;)

Mira kirjoitti...

sitä mun piti viel sanoa että mukava kun kerroit kirppiksestä ja ilomielin kuulen jos täälläpäin on vastaavanlaisia kirppareita... "uusasukkaita" kun täälläpäin ollaan. ;) mukavaa viikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Veikkaan, että ostamasi Arabian astiasto on joku Raija Uosikkisen malli ja EK posliinia. Valitettavasti en osaa sanoa, mikä koristekuva on kyseessä.

Jenni

Kaisa Reetta kirjoitti...

Kirppiksiltä löytyy laatua, kun tietää, mitä etsii. Hienot löydöt!

Related Posts with Thumbnails