2.5.2011

MaMa-haaste nro 9

Hetken jo näytti siltä, että MaMa-innostus on laantumassa ja harkitsin haasteiden lopettamista tai pienen tauon pitämistä. Mutta sitten ajattelin toisin -eihän tätä tarvitse massoille tehdä! Sain iloa viime haasteessakin muutamasta pienestä oivalluksesta, joten eikö se riitä jatkamisen syyksi?

Yhdeksännellä MaMa-haasteella on ajankohtainen ja mielestäni helppo aihe:Miten sinä käsittelet haasteen aihetta "Äiti"? 

Valmistatko Mahdottomista Materiaalivarastoistasi jotakin omalle äidillesi? Vai valmistatko jotain, joka kuvastaa ehkä äitiyttä? Oletko itse äiti ja käsitteletkö aihetta sitä kautta? Jos haluat vielä palata edellisen haasteen juhla-aiheeseen, se on nyt mahdollista äitienpäivän kautta.

Kun haluat osallistua MaMa -haasteeseen, lue seuraavat ohjeet huolella.

1. Valmista itse uusi haasteen mukainen tuote. Tuote voi olla toisen ohjeista peräisin, jos vain mainitset postauksessasi, mistä olet idean napannut.

2. Materiaalit tuotteeseen tulee olla omista Mahdottoman suurista Materiaalivarannoista (tätä varten ei saa siis ostaa uutta materiaalia!).

3. Tuote saa olla iso tai pieni, kova tai pehmeä, minuutissa tehty tai kahdessa viikossa tehty. Tekniikka on vapaa.

4. Tuotteen tulee olla siis uusi, ei viime viikolla tai viime vuonna valmistettu.

Mitä sitten, kun tuote on valmis?

1. Kuvaa tuotteesi ja kirjoita siitä uusi, hyvin kuvaileva ja mielenkiintoinen postaus blogiisi.

2. Mainitse postauksessasi myös MaMa-haasteen alkuperä linkityksineen (yllä olevaa linkillistä haastekuvaa saa vapaasti käyttää). Blogini ylälaidassa olevalla MaMa-sivulla on myös MaMa-haasteen nappi siirrettäväksi blogisi sivulaitaan!

3. Tule takaisin tähän minun haaste-postaukseen ja linkitä tuo edellä mainittu  oman blogisi tuotepostaus alle.

Huom! Käytä TUOTTEEN NIMEÄ, ÄLÄ OMAA NIMEÄSI (tai blogisi nimeä)! esim. EI: "Leena" tai EI: "Leenan haaste"tai EI: "37 tuntia vuorokaudessa", vaan KYLLÄ: "Tuunattu jakkara".  Linkityksen tulee tapahtua nimenomaiseen postaukseesi, EI blogisi etusivuun. Älä käytä postauksen otsikossa tai tuotteen nimessä ääkkösiä, ne eivät aina toimi linkytoolsissa! Poistan linkitykset, jotka eivät ole ohjeiden mukaisia.

Huom! Linkitys on mahdollista sunnuntai-iltaan 15.5. klo 20.00 asti!

Onnea matkaan ja etukäteen jo suuri kiitos osallistujille!

Muista käydä ihailemassa myös muiden töitä linkeistä alla! Raadin valitsemat Parhaat Työt esitellään erityisesti Be Featured-postauksessa viimeistään maanantaina 16.5.

Jos et halua osallistua tällä kertaa, seuraavan haasteen aihe julkaistaan kahden viikon kuluttua! Tervetuloa silloin osallistumaan!

5 kommenttia:

Krista kirjoitti...

Voi älä vaan lopeta haasteita!!
Vaikka itse olen ehtinyt osallistumaan vasta yhteen, niin melkein kaikki haasteet ovat poikineet ideavihkon tehtävien listalle jotain, ompahan tuolla pari kesken jäänyttäkin projektia, kun en ole ajoissa ehtinyt valmiiksi. =)

Outi kirjoitti...

Kiva kun jatkat haasteita :) Vaikka onhan tässä varmasti hommaa miettiä tehtävät ja arvioida tuotokset! Nyt vain sattui haastava haaste...

VMS kirjoitti...

Voinko osallistua ÄIDIN TEKEMÄLLÄ käsityöllä ;)!?

SinikkaLeena kirjoitti...

Koo: En lopeta, sen kun pohdiskelin!

Outi: En koe hommaa työlääksi juurikaan. Enemmänkin pohdin sitä, että kiinnostaako se riittävästi ihmisiä.

VMS: OSallistu vaan. Tai toimi ikään kuin sihteerinä muistaen kuitenkin mainita, että se on äitisi työ:)

VMS kirjoitti...

Jep. Teen äidille lahjaksi yhden postauksen, eiköhän tekijä tule siitä ilmi :D

Related Posts with Thumbnails