1.5.2011

MaMa 8: Be Featured

Hetken olin jo kauhuissani MaMa-haasteen kokemasta osallistujamääräkadosta, mutta luojan kiitos ihmiset kuitenkin heräsivät viime tipassa ja osallistujia oli tässä haasteessa lopulta mukavat 14. Kiitos kaikille osallistujille! Kahdeksannen MaMa-haasteen kaikkine töineen löydät täältä.

Raadin äänimäärät jakautuivat tällä kerralla varsin yksimielisesti. Töiden joukosta pomppasi selvästi esiin kaksi suosikkia, jotka esittelen tässä (muut tulivat sitten aika tasaisena joukkona perässä). Molemmat suosikit ovat muuten jo ennenkin olleet haasteen voittajia. Olisikohan teistä tekijöistä pistämään ensi haasteessa (alkaa jälleen huomenna) näille koville konkareille kampoihin?
Raadin suusta:
"Kaiken Tiimari-hörsön joukossa mukavasti erottuva pääsiäiskoriste."
"Erinomainen idea, erinomainen toteutus."
"Uudenlainen lähestyminen pääsiäisaiheeseen. Tyylikäs toteutus."
"Hieno kuvakertomus."
"Moderni, suunniteltu."


"Uusiokäyttö otettu hienosti huomioon." 
"Oma käden jälki näkyy."
"Sopii lahjaksi moniin tilanteisiin tai itselle juhlakoruksi."
"Siisti toteutus."
"Virkistävää nähdä näin erilainen tuotteen uudistaminen. Oivaltava idea, hyvännäköinen lopputulos. "KAUNIS KIITOS MYÖS ARVOVALTAISELLE RAADILLE!

3 kommenttia:

kaisu marjatta kirjoitti...

sinulle on pieni lahja blogissani ajatellaa aikatherine sivulla

VMS kirjoitti...

Voi kiitos, taas :)

Mä tykkäsin itse enemmän taikinapyörätipuista, kuin tästä kanasta, mutta älyvapaitahan nuo kaikki ovat. Mukavaa, että muutkin nauraa.

Kävin vaklaamassa yhdellä keskustelupalstalla, mitä mun tekosista puhutaan. Siellä kehuttiin blogiani ja heti perään yksi tokaisi, että onneksi se on ammattilainen, mutten tulisi itselle tumpelo olo.
Meinasin kirjoittaa, että en ole saanut päivääkään koulutusta kannukanojen tekoon, enkä edes virkkaamiseen, mutta jätin väliin ;)

Mun mielestä kyse on katsomisen tavasta ja havainnointikyvystä. Ja tietysti viitseliäisyydestä toteuttaa älyttömät ja tyhmätkin jutut - ja esitellä ne vielä julkisesti :D

SinikkaLeena kirjoitti...

No, kateellisia löytyy varmasti aina. Ja mitä enemmän blogi/bloggaaja saa julkisuutta, sitä enemmän kateellisia löytyy. Mitä väliä sillä on, onko ammattilainen vai ei? Veikkaan, että monella pitkään koulutusta saaneella ei ideasuoni pulppua samalla tavalla kuin sinulla!

Related Posts with Thumbnails