21.5.2011

Lambadaa Maalaismaisemassa

Vieläkin nautin joka kerta siitä äänestä kun kukko kiekaisee. Tyylikästä ja luomua. Eilen pihaltamme alkoi kuulumaan myös määkimistä. Haimme gotlanninlammas/suomenlammas emon kahden karitsansa kanssa meille. Suloisia. Opettelemme nyt lammasfarmareiksi.Yllä olevissa kuvissa lampaat ovat vielä väliaikausaidattuna kanilassa. Tavallisen Poika on tänään viimeistellyt isompaa laidunta, johon lampaat sitten varsinaisesti sijoitetaan. Heinäseipäät ja lammasverkko sopivat hyvin mielestäni maalaismaisemaan, hieno aitaus. Ja kyllä kelpaa lampaiden näissä jokirantamme niittymaisemissa rouskutella!


10 kommenttia:

Mayo kirjoitti...

Kylläpä on lampailla oltavat : ) Mukava eläin. Minä haluaisin vompatin, mutta se ei taida toteutua.

carita kirjoitti...

Bä-ä-ää vaan! :) Juuri eilen kerroin Ellenille, että minulla on ollut lemmikkilammas, jonka nimi oli Ebenhard. Sain sen palkaksi lastenhoidosta ja opetin sille temppuja herkuilla. Tytär oli haltioissaan! :D

SinikkaLeena kirjoitti...

Mayo: Hih, olisi aika hauska lemmikki! Ainahan sitä voi haaveilla:P

Carita: Vähänkö siistiä! Olen itse elänyt sisäsiivon taajamalapsuuden, joten en voi edes kuvitella, miten olisin itse muksuna nauttinut tuollaisesta / tällaisesta.

Susanna kirjoitti...

Lampaat on kivoja ja helppojakin. Paitsi silloin, kun niitä on 50 ja ne päättävät kaikki kaivautua verkkoaidan alta vapauteen ja juoksevat pitkin kylätietä.

Lapsuusmuistoja...

Taina kirjoitti...

Lampaat ovat symppiksiä ja helppo hoitoisia, pysyvät ilman kummempia aitoja, kunhan vaan on syömistä:)

minna kirjoitti...

Kaupan päälle saatte tosi mukavan näköisen rantaniityn ja niittykukkia kun lampaat pitää pusikon kurissa. Lampaat on kivoja!

carita kirjoitti...

Osasikohan sitä silloin erityisemmin nauttia siitä? Toki se lampaan saaminen oli ihan megasiistiä, muistan edelleen sen hetken, kun naapurin rouva otti pakettiauton perästä sen pienen lampaan! Nyt sitä miettii ja murehtii enemmän ja enemmän, kun ei ole mahdollisuuksia tarjota omille lapsilleen tommoisia elämyksiä. Sä voit! :)

SinikkaLeena kirjoitti...

Susanna: hih, siinä paha missä mainitaan...

Taina: Niin mäkin kuvittelin....:P

minna: toivon enemmän kuin enemmän, että ne söisivät noi kaikki mesiangervot pois. luultavasti eivät syö, kun tarjolla on koivua ja pajuakin:/

carita: no joo, eihän lapset mitään tajua siinä hetkessä arvostaa. jos me aikuisetkaan...Mutta kaupungissa saa sitten jotain toisenlaisia hyviä elämyksiä!

VMS kirjoitti...

No jopas on matskukasoja ;)

SinikkaLeena kirjoitti...

VMS: Näistä gotlanninlampaista tulee kuulemma laadukkaampia taljoja ainakin kuin suomenlampaista. Ehkä villakin on sitten kerittynä laadukkaampaa?:/

Related Posts with Thumbnails