18.5.2011

Iittalan Korento

Iittalan kevään uutuus Korento-astiasto on Klaus Haapaniemen kuvittama. Melkoisen joukosta erottuva ja persoonallinen, vai mitä? Astiastossa on käytetty mukavalla modernilla tavalla varsin retroa värimaailmaa. Tykkään kovasti, vaikka en ole varma, haluaisinko omaan kaappiini kuitenkaan.

Mitäs mieltä olette?

11 kommenttia:

Krista kirjoitti...

Näin pari viikkoa sitten ensimmäistä kertaa tuon astiaston kaupassa ja olin myyty. Tahdon!!
Korennossa on just sellaiset värit ja kuvitustyyli, joka sopii mun makuuni. Valitettavasti mies ei voi sietää noita, joten pitkät neuvottelut on edessä... ;D

minna kirjoitti...

Hieno taideteos, mut ei mun kaappiin kuitenkaan. Kaikki ruoka näyttäis kesäkeitolta :/

Ninnu kirjoitti...

Mä haluan yhden jonkun, varmaan lautasen.

Katja kirjoitti...

MInä yhdyn Minnan mielipiteeseen. Periaatteessa kaunis, mutta lautasena ei kiitos. Kuppina tai mukina voisin ottaa meille.

carita kirjoitti...

Tykkään ja haluaisin kaappiini. Monta kiitos.

Pirkko kirjoitti...

Itselleni en hankkisi, mutta voin kuvitella, että jossain tuo voi olla vaikka kuinka hyvä. Vaikea vaan kuvitella, miltä ruoka näyttäisi tuon päällä ja mikä ruoka siihen sopisi.

Saila kirjoitti...

OO kiitos tiedosta! Mielenkiintoista. Haapaniemeltä tulee välillä sellaista mistä meinaan seota, toisinaan taas ei sytytä. Tästä kyllä sytyin.
Mutta mihin ihminen tarvitsee miljoonaa astiaa, edes kahvikuppia? Jos niitä on jo 37 erilaista??

Haltiakummi kirjoitti...

Minä en tykästynyt noihin korentoihin. Värit ovat kauniit, mutta korento ei. Itse suosin kattamisessa valkoista, koska valkoisella lautasella kaunis ruoka pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Samaa mieltä Minnan kanssa, että tuolla korentolautasella kaikki näyttäisi kesäkeitolta. Kyllä kaapissa on jokunen kulho ja lautanen Arabian vanhaa Apilaa ja uutta Hallanmarjaa, mutta ihan muutama vaan mausteeksi kattaukseen. Nekin on kovin konservatiivisia tuohon korentoon verrattuna, missä kuvion mittasuhteet ovat tylsiin silmiini kovin erikoiset :)

Hanna @ AsuntoDelSol kirjoitti...

Ensimmäinen ajatus: "Hyi, yök, en syö!" En ottais tätä kyllä meille lähellekään! Mutta samaa taisin ajatella alkuun Taika-astioista ja nyt jo salaa niitä vähän himoitsen...mulla menee sulatteluun aikaa :)

Moi vaan muuten piiiitkästä aikaa. Mä oon hirveen laiska ollut blogien seuraamisessa. Hirveen kiireinen siis muun elämäni kanssa :)

Kaisa Reetta kirjoitti...

Onpas astioissa väri-iloa :)
voisin kyllä ottaa pari tuollaista.. ihan harmaita päiviä varten ;)

SinikkaLeena kirjoitti...

Minna: oon vähän samaa mieltä, ei välttämättä astiana paras. ja kesäkeittoajatus on kyllä aivan totta!

saila: ei mihnkään. ei niin sitten yhtään mihinkään!

haltiakummi: valkoinen on minunkin mielestäni astioissa käyttökelpisin. apila ja taika ja esimerkiksi tämä korento sopivatkin yksittäisiksi efektiastioiksi mielestäni.

lehdokki: kiva kun pistäydyit! mullakin on ollut kiireitä silleen, etten oo juurikaan blogeja lukenut, enkä omaakaan nyt niin paljoa päivittänyt.

Related Posts with Thumbnails