8.5.2011

ÄitienpäiväIhanaa Äitienpäivää kaikille Äideille, Isoäideille, Äidillisille ja Äidittömille!


Prinsessa Ruusunmarja kävi eilen naapurin tädin kanssa (luojalle kiitos aktiivisista naapureista!!) retkeilemässä ja poimimassa kukkia. Olivat löytäneet keltavuokkoja ja hienon sävyisiä sinivuokkoja -joita neiti itse kyllä väitti "punavuokoiksi".

Sain perjantaina Tavalliselta Äidiltä hienon hänen itse kutomansa pöytäliinan. Pöytäliina on tehty Tavallisen Mummon jäämistöistä löytyneistä pellavista, joita on nyt hillottu liki 10 vuotta ilman käyttötarkoitusta (varsinainen MaMa-työ siis!). Hieno liina, vai mitä? Sain itse toivoa värit ja olen tyytyväinen lopputuloksen tyylikkyyteen.


Muistattehan MaMa-haasteen, joka on käynnissä? Aihe on äiti. Pyytäkää äitienpäivänä lahjaksi pieni hetki omaa aikaa ja valmistakaa työ haasteeseen! Haasteeseen pääset klikkaamalla alla olevaa kuvaa.
2 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Hyvää Äitienpäivää.
Kysyit sitä apinan ohjetta. Minä olen sen itse suunnitellut langan lopuista, eikä ylös ole kirjoitettuna minkäänlaista ohjetta :)
Teen miten sattuu ja jokainen apina on sitten erilainen. Ei se vaikea ole, pyörylää ja pötkylää ja sitten ommellaan yhteen :)

SinikkaLeena kirjoitti...

Ei varmaan olekaan:) Vaikeampaa on aikaiseksi saaminen! Kiitos samoin, jos äiti olet!

Related Posts with Thumbnails