30.3.2011

Yhdessä Osassa

Vietämme jo toista päivää Prinsessa Ruusunmarjan kuumeista sairaslomaa kotona. Meillä on ollut sellainen onnellinen tilanne, että kumpikaan lapsista ei ole koskaan sairastanut vakavammin. Perustaudeistakin on kärsitty varsin vähän. Joten meikäläinen nykyisin oikeastaan vaan hyppii riemusta, kun lapsi sairastuu: saan jäädä luvallisesti kotiin töistä ja lapsen vauhtikin on sopivasti hitaampi kuin normaalisti! Kuinka paljon ihminen voikaan rakastaa lököttelyä ja laiskottelua?!

Kotipäivien puitteissa on mukavaa kulkea kotosalla yöpuvussa tai muussa kulahtaneessa ja virttyneen mukavassa vaatekerrassa. Olen aina inhonnut farkkuja ja muita puristavia vaatteita -kannatan suomalaista tuulihousukulttuuria, vaikka se ehkä esteettisesti ei kaikkein kauneinta olisikaan! Kasarimuoti on mielestäni ihanaa roikkuvine vaatteineen ja pehmoisine materiaaleineen, sellainen muoti on tehty ihmistä varten, eikä toisinpäin. Jostain blogista (ikävä kyllä en muista mistä) bongasin eilen aivan ihanan linkin maailman mukavimpaan vaatteeseen:


Vähänkö haluan tuollaisen! Kyseessä on norjalainen firma OnePiece, jolla on toki tyylinsä mukaiset hinnatkin, joten ehkä joudun odottamaan het-ken ennen omaa hankintaani...

Eilen sain vihdoin kutsun Pinterestiin, jota itse sivustolta olen odottanut jo puolisen vuotta (en suosittele tuota keinoa). Sain kutsun nyt Annalta Annan aarteiden blogista ja minulla on siis nyt oma Pinterest! Kyseessä on avoin thumbnail-sivusto, johon kerätään linkillisiä kuvia netistä. Pääsen siis vihdoin luopumaan sekavista ideakuvakansioistani, joiden alkuperäislähteistä on ollut aina vaikea pitää huolta! Blogini kuviennappauskeskustelu taannoin sivuaa tätäkin aihetta ja olen varma, että kaikkien moraalikäsitykseen ei Pinterestin mukainen toiminta mahdu. Kuviahan lainataan sielläkin ilman alkuperäislähteen lupaa. Itse kuitenkin tykkään tästä ideasta ja teen sitä (kuten miljoonat muutkin käyttäjät) siihen asti, kunnes joudun homman kanssa vaikeuksiin, jos nyt ikinä joudun.

Olen vasta aloitellut thumbnail-kansiotani, mutta käykääpä kurkkaamassa täältä tähän mennessä keräämiäni ideakuvia. Siellä on myös yllä mainitun haalarifirman kuvia ja linkki heidän mainioille sivuilleen! Jos joku on kiinnostunut perustamaan oman Pinterest-kansion, ilmoita sähköpostiosoite kommentteihin, niin laitan kutsun tulemaan. Ilman kutsua ohjelmaa ei siis pysty käyttämään.

16 kommenttia:

Haltiakummi kirjoitti...

Taisi olla kyseessä ihaNainen Annan Aarteiden Anna, hän ainakin mainitsi aijemmin vapaista pinterest kutsuista.

SinikkaLeena kirjoitti...

Kiitos Haltiakummi! Mä oon auttamaton unohtelemaan asioita, nyt on korjattu tekstiinkin:)

Unknown kirjoitti...

En tiedä minkä hintainen tuo lötköpötköhaalari on, mutta tälle keväälle oli myös henkalla&maukalla olohaalari mallistossa. Suottaapi olla halvempi!

Minya kirjoitti...

Mulla on kilpailevan firman haalari -> Jumpin!! On muuten ihana <3.

carita kirjoitti...

Voi ei! Juuri viime viikolla esittelin karvaisemmalle puoliskolleni tuommoista vastaavanlaista asua (oli juurikin se Jumpin)!! Tahtoisin! Asu ei saanut kannatusta ja koska kuukausitulot ei anna myöden, niin se jää haaveeksi..Löysin kyllä jo omani (tai muutamankin) tuolta One Piece-sivustolta.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo "aikuisten potkupuku" on varmasti ihana päällä, mutta minua se huvittaa, kun mietin sellaista itseni päälle: Olen pullea (nätisti sanottuna) ja haalari päällä näyttäisin lähinnä Tiivitaavilta tai joltain vastaavalta, tosin en yhtä söpöltä. :)
Tiedä sitten ovatko nämä normit kotivermeeni sen suloisemmat: verkkarit (vanhat kuluneet mieluiten ja kesäisin jotkut "nätit" trikoot), iso kulahtanut neule tai kovasti jo aikansa elänyt t-paita. En näissä kyllä vieraille suostu näyttäytymään (vaihdan siistimmät verkkarit ym., vähän vieraista riippuen), mutta pitäähän sitä kotonaan saada mukavissa vermeissä olla. :)

SinikkaLeena kirjoitti...

Anne: Taitaa olla henkalla himpun halvempi, noi lähti 120 eurosta....

Minya: Pitääkin tsekata se Jump myös!

Carita: Meillä mies ei sanonut mitään. Tuijotti vaan ja elehti...:P Carita, minkä olisit valinnut?

Pauliinalotta: kyllä mäkin mietin, että olenko liian vanha jo tollaiseen? Päätin, etten ole, koska olen aika lapsellinen aikuismaisten ihmisten mielestä:D Mutta totta puhut, onhan toi vähän aikuisten potkupuku -tiedätkö, sellaisille, jotka ei opi ikinä ottamaan vastuuta itsestään...

Anonyymi kirjoitti...

Ei puvun käyttöön kukaan liian vanha tai lapsellinen ole, höpsis höpsis. Itseäni ajattelin, että olisin hupaisa näky, kun on pituutta ja ööh... ei hoikkuutta (ovela kiertoilmaisu).
Kivahan tuo on ja tuo vähän vaihtelua naisten rentoihin vermeisiin.
Silmäni ei oikein totu tuohon, mitä näkyy ihan melko tavallisissakin housuissakin välillä, että haaraosa on noin alhaalla, mutta se johtuu varmasti siitä, että minulla oli nuorena haaremihousut (joita taas on näkynyt, kauhukseni, kaiken muodin ei tarvitsisi kiertää uudestaan).
Miehillä on tosiaan kummia käsityksiä siitä, mitä nainen voi pistää päälleen, ihme konservatiiveja välillä, kun näyttää jotain uutta kivaa. :D

carita kirjoitti...

Lillehammer oli mun ehdoton sosikki! Sitten vaihtelua voisi hakea sillä ruskealla teddy fleecellä.. :)

carita kirjoitti...

siis suosikki

tarjah kirjoitti...

Heips, olen samaa tasoa "moraaliltani" kanssasi, verkosta löytää ihania ideoita itselle tallennettavaksi myöhempää käyttöä varten.

Olen sitä mieltä, että kun tuotoksiamme verkkoon ladataan, ne ovat muiden käytettävissä, ei-kaupallisesti. Olin aikeissa laittaa sinulle vielä yhden vinkin samankaltaiseen palveluun, mutta muistissani on juuri tuossa kohtaa suuri aukko, palaan siihen kun muisti virkistyy.

Laitoin itse taannoin kutsupyynnön Pinterestiin tietämättä sen kestävän puolikin(!) vuotta. Jos millään niitä kutsuja sinulla riittää, mielelläni yhden ottaisin.

Marika kirjoitti...

Aikas ihana kyllä tuo haalari! Varmasti olisi todella mukava kotivaatteena, sellainen väljä ja rento niinkuin kuuluu ollakin. Todella hyvältä idealta kuulosti myös tuo Pinterest.

SinikkaLeena kirjoitti...

tarjah: anna mailiosoitteesi. oma kutsuni ainakin oli siis tosiaan nyt jo puoli vuotta sisällä, eikä mitään ilmoitukseen viittaavaakaan ole vielä näkynyt!

carita: mä tykkäsin kyllä samasta!:)

VMS kirjoitti...

Mä olen ihan pokkana ollut jooga- ja coretunneilla potkupuvussa, eipähän tarvitse nykiä paidanhelmoja ja housunlahkeita paikoilleen pääseisonnan jälkeen :D

SinikkaLeena kirjoitti...

VMS: Järkevää. Itse en aikoinani oikein ikinä keksinyt kunnon vaatteita joogaan juuri tuosta syystä!

tarjah kirjoitti...

Moi ja kiitos, osoitteeni on tarhakala@gmail.com.

Related Posts with Thumbnails