27.3.2011

Ruusuja, Lamppu ja Munia

Oli aika jolloin en sietänyt ruusukuvioita. Oli aika jolloin en sietänyt vaaleanpunaista. Onneksi naisella on oikeus vaihtaa mielipidettä milloin huvittaa.

Legendaarinen hevosliina sai väistyä keittiöstä pesuun ja tilalle tuli toinen Viron liinalöytö. Aika hurja tämäkin! Vaihdoimme myös keltaisen retrolampun toistaiseksi pois pöydän päältä, tilalle tuli mummolasta löytynyt vihreä lamppu. Olisi mielenkiintoista tietää, onko tuo jotain designia? Saattaa olla, koska mummolassa oli samassa tilassa myös Liisa Johannes-Papen valaisin.

Prinsessa Ruusunmarja maalasi tänään munia. Ja itsensä. Ja pikkuveljensä. Ja kylpyhuoneen (edellisellä kerralla maalatessa kissa nostettiin uudestaan ja uudestaan märälle taideteokselle ja annettiin sitten tassutella pinkein käpälin pitkin keittiön lattiaa....). Munista tuli varsin komeita!

Onpa arvontaan tullut jo paljon osallistujia! Ja muutama uusi lukijakin, tervetuloa tasapuolisesti kaikille! Blogissa on ollut vilkas viikonloppu.

7 kommenttia:

JaanaElina kirjoitti...

Yes,ruusuliina.Kelpais mullekin.

Onko se vahakangasta,täällä nimittäin on nyt vahakangas-mania menossa.Etsin sitä kuumeisesti.

Lampusta en osaa sanoa muutakuin että upea.

Mukavaa alkavaa viikkoo.

SinikkaLeena kirjoitti...

Jaanaelina: On sellaista pehmoista, ei niin muovista, vahakangasta. Ostettu Abakhan Fabricsilta Virosta.

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Minä olin jo ihan taas unohtanut, että pääsiäismuniakin voisi maalata. Kiitos vinkistä!

Tuo alemman kuvan slaavilainen hevonen on upea.

Anonyymi kirjoitti...

Tuohan ei ollenkaan hurja vaan oikein söpönen liina, toki romanttinen, mutta kivan keväinen ja kesäinen. Olin huomaavinani liinassa ruusujen sivu(?)lehtien olevan täysin samaa vihreää, kuin tuoli ja vihreäähän on muutenkin pöydän ympärillä, joten kaunista sävyttelyä.

Lamppu on kaunis, harmi, etten tunnista vanhoista lampuista kuin itsestäänselvyydet. Voi olla design-juttu hyvinkin, onko suomalainen vai ei, sitä voi vain arvailla, koska esim. Ruotsi ja Tanska voivat olla ihan potentiaalisia vaihtoehtoja.

Lamppujen tietoja on usein vaikea löytää, mutta Huutonetin Taideteollisuus-palstalla (keskustelupalsta) on ainakin aiemmin vastaillut henkilö, joka on ollut tekemässä vuosikausia suomalaisia lamppuja (ja tietää useamman tehtaan valmistamista ja yritysten myymistä lampuista TODELLA paljon) eli ottaisin hyvän kuvan vain lampusta, mahdollisista tekstijutuista lampussa ja sinne palstalle kysely.

Lehtien kyselypalstoihin (no ainakin Koti ja Keittiö) meni luottamus, niin väärää lasitietoa on annettu nyt parissa numerossa useamman kerran ja vieläpä suht peruskauraa-tapauksissa.

Marja-Leena kirjoitti...

Nätti liina!

Marja-Leena kirjoitti...

Nätti liina!

SinikkaLeena kirjoitti...

Pauliinalotta: Kiitos huuto.net-vinkistä. Pitääpä kysellä. Mulla on ollutkin kysely vetämässä Koti ja Keittiö-lehteen yhdestä toisesta lampusta kohta vuoden, mutta ei ole julkaistu:( Olen huomannut saman kuin sinä, että niissä arvioissa on kyllä aika paljon virheitä! Erityisesti ei tunnuta tietävän markkinoiden arvoa tavaroille, jotka ovat nyt "keräilymuotia".

Related Posts with Thumbnails