7.3.2011

Pieni Iso Tyttö

Prinsessa Ruusunmarja aloitti viikko sitten eskarin. Byrokraattisesti ajatellen hieman myöhässä, äitinä ajatellen pikemminkin hieman liian aikaisin. Esikoista tulee helposti pidettyä liian isona ja osaavana, mutta eskarin aloitus käänsi koko perheen jännittämään:Miten Pieni Iso Tyttömme selviää taksimatkoista, vieraammasta kielestä ja uudesta lapsiryhmästä? Hyvin, onneksi.

Samana päivänä, kun Prinsessa Ruusunmarjan eskaritie alkoi, ilmestyi jostain kaapin kätköistä neidin puolivuotiskuvat yläaulan lattialle lojumaan. Muistuttamaan ilmeisesti siitä, kuinka aika juoksee. Pulskasta naurunaamasta on nimittäin vierähtänyt kuusi niin ruuhkaista vuotta, etten ole saanut edes kuvia kehyksiin. Poimin kuvat lattialta parempaan talteen ja vihdoin esille:


Kehykset ovat IKEAsta. Erinomainen esimerkki hyvän maun rajoilla sisustamisesta. Inhoan barokkikuvioita (varsinkin niitä moderneja kiemurakuviollisia tapetteja) ja sitten laitan kuitenkin oman portaikkoni seinälle valtavan samaa teemaa olevan kehyksen! Hirveän sellaisen ja samalla niin överisiistin.

Ja vielä huomiovinkki: Kehysten ei tarvitse aina olla kuvan kokoisia. Isoihin kehyksiin voi hyvin laittaa myös "kuvacollagen" tai kerätä muutakin sälää. Vaikka ehkä juuri näihin kehyksiin olisi mennyt paremmin valtaisa tuijottava pärstävärkki -kuten IKEAn mainoksissa:D

7 kommenttia:

Krista kirjoitti...

Hehee, multakin löytyy toi IKEAn kehys. Parisen vuotta sitten ostin, kun ajattelin/luulin tykkääväni, edelleen paketissa muiden paikkansa odottavien kehysten joukossa.
En vieläkään ole päättänyt tykkänkö... =D

Ninnu kirjoitti...

Kehys on kamala, kuvat aivan ihania! Tyynelle terkkuja, on kyllä rohkea ja reipas.

Susanna kirjoitti...

Minäkin menin kerran Ikeaan vartavasten hakemaan tuota kehystä, kun se oli niin upea kaikessa karmeudessaan. Mutta se olikin muovia, joten en ostanutkaan. Olen harmitellut sitä jälkeenpäin. Olisi ollut hieno vaikka pinkiksi maalattuna!

SinikkaLeena kirjoitti...

Koo: Mäkin pyörittelin tuota kehystä kahteen otteeseen IKEassa käydessä. vasta kolmannella sen ostin:D Sitten se oli puoli vuotta vielä kotona paketissa. Hirveähän se on:D

Ninnu: Miten mä niin arvasinkin, ettet tykkää!:D:D Tyyne kiittää. On se rohkea ja väsynyt.

SinikkaLeena kirjoitti...

Susanna: tosiaan jännä, että tuo on muovia, mutta sitten taas lasi on ihan oikeaa lasia:/ Mutta ehkä muissa materiaalleissa olisi ollut melko raskas. Pinkki ois varsin härski! Hih:D

Unknown kirjoitti...

Ihanat vauvakuvat! On neidin ulkonäkö sittemmin vähän muuttunut. Vai tunnistaako ihmisiä ylipäänsä vauvakuvista : )

SinikkaLeena kirjoitti...

Anne: neiti oli kovin pulska ja iso pienenä (syntyessäänkin reilusti yli 4-kiloinen) ja nythän on varsin siro, joten se lienee yksi syy ulkonäkömuutokseen. Mutta on muutenkin kyllä muuttunut.

Related Posts with Thumbnails