6.3.2011

MaMa-haaste nro 5

Olemme jo viidennessä MaMa-haasteessa (enkä aio kyllä lopettaa, tämä on niin kivaa!). Säännöt ovat tutut ennestään -tervetuloa mukaan vanhat ja uudet käsillä tekijät!


Kevät tulla jolkottaa. Pimeän talven jälkeen keho ja sielu kaipaa valoa, energiaa, lämpöä ja värejä! Olen huomannut, että olohuoneemme synkähkö harmaa-punainen tekstiilimaailma on alkanut kyllästyttämään minua. Järkytyksekseni olen myös huomannut, että kaipaan ympärilleni värejä, joita olen aiemmin -myös keväisin- inhonnut: keltaista ja vaaleanvihreää , vaaleansinistä ja  jopa vaaleanpunaista!

Siispä kiusaan itseäni jopa hieman enemmän näillä väreillä ja laitoin sen viidennen MaMa-haasteen aiheeksi. Katsotaan siis innolla ja suoranaisella kauhulla, mitä TE niistä saatte aikaiseksi. Minäkin esittelen oman Värisuora-ideani täällä. Tässä vielä Kevään Värisuora konkreettisina väreinä:Miten sinä käsittelet aihetta Kevään Värisuora?


Jos haluat osallistua MaMa -haasteeseen, lue seuraavat ohjeet huolella.

1. Valmista itse uusi haasteen mukainen tuote. Tuote voi olla toisen ohjeista peräisin, jos vain mainitset postauksessasi, mistä olet idean napannut. Voit harjoitella myös minun vinkkini mukaista värisuora-projektia ja ehkä ideoida siitä eteenpäin.

2. Materiaalit tuotteeseen tulee olla omista Mahdottoman suurista Materiaalivarannoista (tätä varten ei saa siis ostaa uutta materiaalia!).

3. Tuote saa olla iso tai pieni, kova tai pehmeä, minuutissa tehty tai kahdessa viikossa tehty. Tekniikka on vapaa.

4. Tuotteen tulee olla siis uusi, ei viime viikolla tai viime vuonna valmistettu!

Mitä sitten, kun tuote on valmis?

1. Kuvaa tuotteesi ja kirjoita siitä uusi, hyvin kuvaileva ja mielenkiintoinen postaus blogiisi.

2. Mainitse postauksessasi myös MaMa-haasteen alkuperä linkityksineen (yllä olevaa linkillistä haastekuvaa saa vapaasti käyttää). Blogini ylälaidassa olevalla MaMa-sivulla on myös MaMa-haasteen nappi siirrettäväksi blogisi sivulaitaan!

3. Tule takaisin tähän minun haaste-postaukseen ja linkitä tuo edellä mainittu  oman blogisi tuotepostaus alle.

Huom! Käytä TUOTTEEN NIMEÄ, ÄLÄ OMAA NIMEÄSI (tai blogisi nimeä)! esim. EI: "Leena" tai EI: "Leenan haastetyö"tai EI: "37 tuntia vuorokaudessa", vaan KYLLÄ: "Keväiset Tyynyt". Linkityksen tulee tapahtua nimenomaiseen postaukseesi, EI blogisi etusivuun. Poistan linkitykset, jotka eivät ole ohjeiden mukaisia.

Huom! Linkitys on mahdollista sunnuntai-iltaan 20.3. asti!

Onnea matkaan ja etukäteen jo suuri kiitos osallistujille!

Muista käydä ihailemassa myös muiden töitä linkeistä alla!Raadin valitsemat Parhaat Työt esitellään erityisesti Be Featured-postauksessa maanantaina 21.3.

Jos et halua osallistua tällä kertaa, seuraavan haasteen aihe julkaistaan kahden viikon kuluttua! Tervetuloa silloin osallistumaan!

PAHOITTELEN THUMBNAILIEN KAKSINKERTAISUUTTA: EN TIEDÄ, MIKSI NÄIN TULI, ENKÄ PYSTY TOISTA POISTAMAANKAAN! Älkää antako häiritä.

16 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Moikka!
Onko tarkotus, että työssä ovat nuo kaikki yhdessä, vai voiko suorasta valita yhden tai useamman?

SinikkaLeena kirjoitti...

Hei ja kiitos kysymyksestä: alkuperäinen tarkoitus on, että työssä olisi nuo kaikki, mutta ei linkkiä kyllä deletoida, jos tuntuu, että haluaa käyttää vain yhtä tai paria väriä:)

Tintti kirjoitti...

Tätä pelkäsinkin :-)
Täytyykin sitten suunnitella työ, johon saa nuo kaikki mahdutettua.
Pari ideaa muhii jo...

Outi kirjoitti...

Aika haastava väriyhdistelmä, tuota vaaleansinistä (tai sinistä yleensäkään) ei oikein mun taloudesta löydy... Turkoosia kyllä saattais löytyä. No, katsotaan saisinko jotain näistä väreistä aikaiseksi!

SinikkaLeena kirjoitti...

Outi: turkoosi ei ole suuri rike:P

Krista kirjoitti...

Höh, hetken jo kuvittelin, että mulla olis täydellinen juttu tähän haasteeseen sattu väritkin kohdalleen, vaan eipä olen sääntöjen mukainen... =(

SinikkaLeena kirjoitti...

Koo: Harkitse pientä moraalittomuutta ja kokeile, jos menisi vaikka raadista läpi;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Tämähän oli pirtsakka haaste. :)

Harmittaa kun en pitsi-teemaan mitään keksinyt, nyt olen keksinyt ja pitäisi tehdä yksi juttu - mutta vähän liian myöhään. ;)

Anja kirjoitti...

Hmm, näköjään ei olisi pitänyt tehdä omasta kuvasta valmiiksi thumbnailia (vaikka ohjeissa puhuttiinkin pienentämisestä), linkkikuva kun jäi aivan puuroiseksi. En halua saastuttaa ja iskeä toista perään, mutta jos haluat deletoida tuon linkkikuvan niin mielelläni linkitän uusiksi.

SinikkaLeena kirjoitti...

Poistan. Jos tällainen sattuu jatkossakin, niin laita vain perään uusi linkki. Poistan sitten ensimmäisen ja uusi on jo valmiina:)

Anja kirjoitti...

Kiitokset. Tämä toinen tuntuu toimivan :). Ja juu, jos käy uusiksi niin en kursaile.

Minna kirjoitti...

Täytyypä alkaa suunnittelemaan minkä tekisin. Ideoita pukkaa kokoajan, mutta en ole varma löytyykö multa noita värejä :)
Täytyypä muuten liittyä lukijaksesi!

SinikkaLeena kirjoitti...

Tervetuloa vaan!

Tintti kirjoitti...

No voi! Myöhästyinkö tällä kertaa? Tätä vuorokautta on vielä pari tuntia jäljellä :-)

Tässä linkki omaan ratkaisuuni ihan varmuuden vuoksi.

http://tintinluomukset.blogspot.com/2011/03/kukkaiskorit.html

SinikkaLeena kirjoitti...

No hippusen juu. En ole ilmoittanut varsinaista sulkemisaikaa kellon tarkkuudella haasteen avauksissa, jatkossa aion sen ilmoittaa, koska tällainen tietysti harmittaa!

Kiva kun laitoit linkin kuitenkin tuohon -ainakin itse käyn heti vilkaisemassa.

Tintti kirjoitti...

Mä olen tällainen viime tipan ihminen :-)

No worries!

Related Posts with Thumbnails