6.3.2011

Mama 4: Be Featured

On jälleen aika sulkea yksi MaMa-haaste ja esitellä sen voittoisat työt. Pitsi osoittautui aiheena  vähintään yhtä haastavaksi tai innostavaksi kuin edellisetkin, osallistujia oli tähän mennessä käydyistä haasteista vähiten. Yritin agitoida lukijoita tekemään linkitysennätyksen, mutta ei onnistunut  vielä tällä kerralla! Oikeastaan hyvä niin, koska valinta olisi ollut muuten vielä vaikeampi! Kaunis kiitos kaikille osallistujille. Raati on valinnut tällä kertaa kaikkien upeiden osallistuneiden joukosta seuraavat:


 Raati sanoo:
- tässä oli jotain niin kaunista, vanhanaikaista ja herkkää, että se vetosi edukseen raatiin
- erittäin siisti työnjälki


2. Hurlumin Pitsikukkahuivi

Raati:
- kiehtova eri tekniikoiden luova yhdistelmä
- jatkokehittelyyn innostava malli
- kauniit ja vuodenaikaan hyvin soveltuvat värit


3. Räpellyksen Pitsiruusurossi

Raati:
-pitsinauhasta pienellä vaivalla erittäin kaunis lopputulos
-innostaa heti kokeilemaan!


Ja lopuksi haluan vielä nostaa erityismainintana esille yhden pienen yksityiskohdan kaikkien MaMa-tuotteiden joukossa, nimittäin Odelman Kudelmien kauniissa kangaskorissa olevan virkatun ja uusiokäytetyn pikkukuvion. Katsokaa, kuinka kaunis pitsisydän (eikä itse korikaan hassumpi ole)!


Onnea esitellyille! Neljännen MaMa-haasteen muut valmiit tuotteet linkityksineen löydät klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

8 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Ihania, hame varsinkin oli toooodella kaunis.

Sitten joskus kun minulla alkaa remppahommat hellittää, toivon joskus ehtiväni mukaan näihin mamailuihin.

Anonyymi kirjoitti...

Käsityötaidottomana en ole MaMa-juttuja aiemmin kommentoinut, mutta eihän taidottomuus estä kertomasta, että mistä pitää.

Tuo hame on aivan ihana, värit kankaaseen täydelliset ja pitsin määrä sopiva, ei liikaa. Tykästyin myös kovasti alimman kuvan pitsisydämeen.

Kommentoin tähän samaan tuota paperiaskartelu/skärppäys -postausta: Kiva kun toit näytille tuollaisen kierräytysjutuista tehdyn. Olen joissain blogeissa skräppäysjuttuja (en tosiaankaan tiedä, missä menee askartelun ja skräppäämisen - sana jota selvitin googlettamalla muinoin - ero, varmaan sellainen on, mutta minulle se ei aukea) ihaillut ja miettinyt, että tuollaisia voisi tumpelompikin tehdä, mutta asia on jäänyt niiden tarvikkeiden ja papereiden hankkimisen takia. Nyt voin kokeilla, onko tuollainen tekeminen minusta kivaa, ilman että tarvitsee ostaa mitään ja sitten näen, tykkäänkö vai en. Ikä tai mikälie, kun käsillä tekeminen on alkanut kiinnostaa, vaikka taitoa on kovin vähään.

SinikkaLeena kirjoitti...

Pauliinalotta: Kiva kun kommentoit MaMa-tuotteita! Tätä kaipaisin enemmänkin lukijoilta! Olisi hauska kuulla, mitä mieltä muut näistä ovat ja esimerkiksi että mitkä voittoisat joku toinen olisi valinnut.

Taidothan kehittyy tehdessä. Tehdessä ja tehdessä. Toisilla nopeammin kuin toisilla. Mutta jos ei aloita, niin ei ne sitten kehity, joten suosittelen!:) Terapeuttista kaikki käsillä tekeminen on ainakin minulle.

Maria kirjoitti...

Oppisinpa vielä itsekin ompelemaan vaatteita. Olisi ihanaa, varsinkin lapsille tehdä kaikenlaista söpöä.

Toi mekko on ihan mieletön!

Mä olin peruskoulussa puukäsitöissä ja muutenkin, nää kädentaidot ylipäätään on tulleet mulle tutuksi vasta aikuisiällä. Muutama vuosi sitten opettelin neulomaan (opettelen vieläkin) ja ompelukonekin on mulle vielä aika vieras käsite vaikka sellaisen nykyisin omistankin jo.

Mutta kaikki tekeminen on kivaa ja ihanaa. Ja nimenomaan terapeuttista. Mikään ei saa huolia paremmin katoamaan, kuin uppoutua täysin luomaan jotain uutta.

Outi kirjoitti...

Kiitos erityismaininnasta :) Välitän sen ystäväni kautta hänen mummulleen, joka siis sydämen on virkannut! Kori on nyt löytänyt käyttötarkoituksen lankakorina.

Ja tuolla aiemmin olit koonnut kivoja ja hyödyllisiä kierrätysaskarteluvinkkejä, kiitos niistä! Itse käytän paljon vanhoja Kotiliesiä esim. kenkälaatikoiden päällystämisessä, kun niissä on hauskoja kuvia ja mainoksia! Vaikka on ne askartelukaupan paperit kyllä houkuttelevia...!

Krista kirjoitti...

Oho, wau, hämmentynyt kiitos!! =)

Kiitos arvovaltaiselle raadille, että jaksaa järjestää haasteita. Vaikka osallistuin ekaa kertaa, niin aikaisemmistakin haasteista olen saanut kivasti inspiraatioita tekemiseen.

Tuo sydänkori on muuten mun oma lemppari.
Tahtoo samanlaisen! =D

Ceraci kirjoitti...

Sydänkori vei myös sydämeni. :) Ja sai minut juuri äsken muistamaan, että minullahan on itsellänikin pitsinen sydän, joka on joskus eräältä mammalta saatu. Pitää keksiä sillekin arvoistansa käyttöä.

Koon pitsimekko olisi myös ollut valintani. Miten osasivatkaan kankaan ja pitsien värit sopia toisiinsa. Ja ihanan klassinen mekon malli. Kauniisti tehty Koo!

SinikkaLeena kirjoitti...

Kiitos kaikista kommenteista tähän! On kiva, kun annatte myös te mielipiteitä näistä. Toivottavasti tekijät lukevat kehujanne täältä!

Related Posts with Thumbnails