22.3.2011

Kissanpäiviä

Edellisessä postauksessani esittelinkin juuri Terroristin vessan, joten ajattelin jatkaa samaisesta olennosta vielä tässä. Terroristi on rauhoittunut meidän kaikkien -myös hänen itsensä- onneksi viimeisestä postauksesta, jossa kerroin kissasta. Kaikista älyttömimmät neronleimaukset ovat kadonneet, mutta on tuossa vauhtia ihan tarpeeksi vieläkin! Vauhdin jälkeen pitää nukkua ja se hoidetaan nykyisin ilmalämpöpumpun sisäyksikön päällä:

Lämpimät kupariputket ovat siis ehdottoman jees juttu, mutta löytyy noita muitakin testaamisen arvoisia paikkoja! Kuten leipälaatikko....

 

...lasten legokasa...


....muovipussi....


...lattian suojapaperi....


....urheilukassi....


....lavuaari...


...eikä yhtäkään kuvista ollut lavastettu! Tuntuu kuin nuori herra vain yksinkertaisesti ehtisi joka paikkaan ja mitä oudompi ja ahtaampi paikka on, sitä komeammat unet ovat tiedossa! Kyllä kissalla on kissanpäivät!

11 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Heh, tuo kissa on varmasti ehtinyt kaikkeen : )
Tuttavilla on kissa joka viihtyy suihkuhuoneessa ja lavuaarissa kaikkein parhaiten. Eikä haittaa vaikka joku tulisi suihkuun taikka valuttaisi vettä lavuaariin.

Eva-Liisa kirjoitti...

Kissat ne osaa nauttia elämästä ja ottaa rennosti:)

Kirsi kirjoitti...

Ihana otus! Ainakin näin kuvien välityksellä ;)! Meidän leikattu viikari on ihan kevätvillinä; ei tiedä olisiko sisällä vai ulkona, ulkona vai sisällä.... menee edestakaisin jatkuvasti.

Hyvä Mieli kirjoitti...

IHANA KISSA! Ja nauttii imiselvästi elämästään ;)

Kamomilla kirjoitti...

Hei! Meidän huvimaja valmistui viime vuonna. Se on rakennettu lecaharkoista ja vanhoista ikkunoista. Lattia on betonia, harkot on slammattu ja katto tehty laudoista ja tervattu. Kamina on ostettu Ruotsista.

SinikkaLeena kirjoitti...

Kamomilla: Kiitos vastauksestasi! Jotain tuon tapaista meilläkin nimittäin haaveissa:)

Tuija kirjoitti...

Tosi suloinen, ihania paikkoja on löytänyt nauttiakseen :=) !!!

Ankkurinappis kirjoitti...

Aina naurattaa nää sun kissajutut. Meille muutti kissut takaisin 3 vuoden tauon jälkeen, 2 virkeää vanhaa neitiä (14 ja 15v). Hubaa on riittänyt, ei sitä muistanutkaan miten erilaisia ovat kuin koirat.

Tuoreena bloggarina toivotan sinut ja kaikki muutkin lukijat tervetulleeksi meille: http://riuttalaoldschool.blogspot.com/

Jenni kirjoitti...

Meillä osataan myös kömpiä päiväpeiton alle (jos on pedattu), niin ettei jää jälkiä. Hyvät mahdollisuudet istua kissan päälle. Ja tätäkin on tapahtunut. :)

Mari kirjoitti...

No kyllä on joka paikassa :)

SinikkaLeena kirjoitti...

Anne: Meidän kissakin menee lavuaarin hanan alle, eikä välitä yhtään. Ei toiminut tämän kissan kanssa myöskään ymmärrettävästi suihkupullolla opettaminen...

Supersanna: Kiitos kutsusta, pitääpä käydä kurkkaamassa:)

Jenni: terroristi ei ole vielä keksinyt tuota!

Related Posts with Thumbnails