20.3.2011

Kirputtelua

Tämä päivä vierähti mukavasti Loviisassa kirppismyynnissä. Kuten eilen lupasin: myyjiä oli paljon. Asiakkaita oli riittävästi, mutta olisi voinut olla huomattavasti enemmänkin. Harmillisen huonosti tapahtumaa mainostetaan:( Sain kuitenkin iloisesti tavaraa myydyksi tälläkin asiakasmäärällä. Kokemus oli sen verran positiivinen, että aion mennä taas syksyllä myymään.

Tavallisen Poika toivoi aamulla, että en palaa yhdenkään laatikon ja nyssäkän kanssa takaisin. En luvannut mitään, koska tunnen itseni. Myin kyllä tavaraa, mutta toin myös ihan riittävästi uusia löytöjä kotiin päin. Hyviä vaatteita ja sopivan halvalla. 

Huippulöytö oli Prinsessa Ruusunmarjalle Nanson retrohihaton (0,5e) ja korkkaamattomat gladiaattorisandaalit (2e). Suklaa-Prinssin toiveet täyttyivät, kun vastaan käveli poikaa itseään pidempi valomiekka, josta kuuluu ääntä ja vilkkuu valoa! Hyvä päivä ja kivaa seuraa:)

MUISTA: MaMa-haasteeseen osallistumisaikaa vielä iltaan asti!

3 kommenttia:

tupun tupa kirjoitti...

Hyvät kaupan teit. Minulla oli huonompi onni kirppistelystä kotiin tyhjin käsin.

SinikkaLeena kirjoitti...

Tupu: Mulle ei ole tainnut koskaan käydä noin...:P

Anonyymi kirjoitti...

Kivalta kuullostaa kirppispäivä ja hyvät löydöt, erityisesti tuo Nanson retro-mekko on tosi kiva ja nätti.
Mitenköhän tuollaiset kirppistapahtumat, siis niiden mainostaminen... Tapahtuman takana lienee aina jonkinlainen organisaatio (vaikka löyhäkin), mutta rahan kerääminen on yleensä aika hankalaa (ja vie paljon aikaa) ja esim. sanomalehti-ilmoittelu on suht kallista. Myyjät maksavat pöydistä, mutta niistä saatava raha tuskin riittää kattamaan kulujen lisäksi paljoa ilmoittelua tai muuta mainontaa. Sponsoreitakaan ei liene helppo löytää kirppistapahtumiin, vaikka voisi ajatella sen olevan hyvä sponsorointijuttu vaikkapa kierrätystä jollain tavoin harjoittaville yrityksille.

Related Posts with Thumbnails