26.3.2011

Käsilaukkufetissi

Minulla on melkoisen paljon laukkuja. Käsilaukkuja ja vähän isompia laukkuja. Nainenhan tarvitsee laukkuja, joten sinänsä ihan järkevää. Mutta minut tuntien: älytöntä. Olen nimittäin tässä asiassa kuin mies ja kannan kaikki tavarani (kännykkä ja lompakko -mitä muuta muka tarvitsee?) kädessä tai takin taskussa. En yksinkertaisesti osaa tai muista käyttää laukkuja. Jos käytän laukkua, siihen kerääntyy niin ihmeellistä tavaraa, että siitä tulee hetkessä painava kuin synti ja sen jälkeen laukusta ei enää löydä mitään.

Mutta jonain kauniina päivänä kävelen ehkä sirosti vastaasi käsilaukun kanssa. Siksi keräilen niitä  jo nyt. Alla tämän päivän vintagelöytöni kirpputorilta hintaan 1e/kpl, ruskea on aivan priimakuntoinen ja sininenkin kohtuusiisti. Alimmaisena  on mummolan jäämistöistä löytynyt tätini vanha pikkulaukku, joka päätyi minun suojaaviin käsiini ja roikkuu nyt sisustuselementtinä vaatehuoneen ovessa.


4 kommenttia:

Kaisa Reetta kirjoitti...

Laukut on ihania, mutta minustakin ne on joskus vaan 'tiellä'. Siks lähden usein samalla systeemillä asioille kuin sinäkin. Lompakko, avaimet ja känny taskuun ja menoksi.. Joskus oikein harmittaa, jos pukemassani takissa ei ole kunnon taskuja. sillon on pakko ottaa se veska :)

Kuvien laukut voisin viedäkin 'kävelylle' :)

Haltiakummi kirjoitti...

Minulla on niin iso lompakko, että jo sen takia on pakko heittää kassi olalle kun kotoa poistun :) Toisaalta, kasseja on monta, mutta silti käytän lähes aina sitä yhtä ja samaa... Hölmöä :)

Mutta oletpas löytänyt todella ihanat laukut kirpparikierrokselta, wau! Miten kukaan voi luopua tuommoisista, ja vieläpä eurolla! Kaikenlaista.

Anonyymi kirjoitti...

Hienot löydöt ja halvalla! Eiköhän niille aina joskus jotain käyttöä löydy.
Sen ymmärrän, että ostaa laukkuja "turhaan" kirppikseltä, mutta en oikein käsitä, että tavalliset ihmiset (siis pieni- ja keskituloiset) käyttävät nykyään enenevissä määrin rahaa kalliiden muotitalojen merkkilaukkujen ostoon. Noh, jokainen saa käyttää rahansa miten haluaa, varmasti minäkin ostan sellaista, mitä ei joku muu käsitä ollenkaan.
Itse käytän yleensä samaa tilavahkoa laukkua (Marimekkoa tai joku muu kangaslaukku) pitkään ja aina semmoinen yli-olan-juttu. Laukussani ei ole turhaa tavaraa, mutta olen tottunut tuolla tavoin pitämään laukkua mukanani jo vuosikausia, joten laukku ei ole tiellä. En vaihda laukkua usein, siinä olen ehkä aika poikkeus, käytän hyvän laukun loppuun ja sitten ostan uuden. Juhlat ovat toki poikkeus laukun suhteen, en sentään ihan joka paikkaan ryykää markiisikangaslaukun kera. :)

SinikkaLeena kirjoitti...

Laukut oli hyväntekeväisyyskirppikseltä, joten itse asiassa hinnoittelu oli tällä kerralla mukava! Kivaa, kun myydään ihmisten lahjoittamia tuotteita halvalla, niin sitten ne meneekin kaupaksi!

Pauliinalotta: Minä en voisi ikinä satsata satasia käsilaukkuun. olen sen verran hömelö, että hukkaisin sen kuitenkin ja sitten kyllä harmittaisi! Eikä ne Louis Vittonit ole minun mielestäni edes kauniita:/

Related Posts with Thumbnails