9.3.2011

Blogivinkkejä

Luen aktiivisesti ja vähemmän aktiivisesti melkoista liutaa blogeja (löytyy lukijaprofiilistani). Olen pohtinut, että olisi hauska laittaa useamman blogin linkki näkyviin omaan blogiini kuin mitä nyt on esillä -mutta sitten tulisi kyllä vastaan tilanpuute. Toistaiseksi olen siis linkannut tuossa vasemmassa laidassa kuvin vain ja ainoastaan omiin TOP-suosikkiblogeihini.

Ajattelin kuitenkin uudistaa systeemiä siten, että laitan aina muutaman blogin kerrallaan linkkeinä esille joksikin aikaa. Ja sitten vaihdan kaikki kerralla laittamalla seuraavan ryhmän blogeja. Ensimmäisten blogien teemaksi valitsin "Ystävieni ja tuttavieni blogit". Käykääpä kurkkaamassa, jos vaikka jostain tykkäisitte.

Listassa on mukana myös oma uusi blogini Kaunis Tarina. Suosittelen blogia niille, jotka ovat kiinnostuneita vanhasta, rakennuksista, arkkitehtuurista, kulttuuriympäristöstä ja historiasta. Blogi keskittyy pääasiassa kuviin ja on hieman vähemmän henkilökohtainen kuin tämä 37 Tuntia Vuorokaudessa. Postausten määrä jäänee myös harrastuksen luonteen vuoksi hieman vähäisemmäksi kuin täällä.

6 kommenttia:

carita kirjoitti...

Kiva kun joillain riittää energiaa ylläpitää montaa mielenkiintoista (ja kaunista) blogia.
Itse pidän salasanasuojattua blogia liikuntapäiväkirjana, julkista siitä ei kannata koskaan tehdä!
Sauna muistuttaa järkyttävän paljon lapsuudenkodin ulkosaunaa. Sitä missä usein itsekin pentuna kävin (se oli lähes samanlaisessa kunnossa jo silloin). Muistuu mieleen palelevat varpaat sillä jäisellä ja pimeällä polulla, mitä pitkin sinne käveltiin, sekä saippuasta kirvelevät silmät.

SinikkaLeena kirjoitti...

Carita: Kiitos. Tosin eihän mulla oikeasti riitä aikaa. Tämä on jostain pois -kuten lasten ja perheen hyvinvoinnista, kodin siisteydestä ja terveydestä...Toivon tosiaan, että jekutat tuossa sauna-asiassa!:/

Anonyymi kirjoitti...

No nyt löytyi!
Sinulla on tooosi mahtava blogi. Olen ihmetellyt että millä ajalla porukat harrastaa tätä. Itse olen vasta alottanut ja aina tulee vastaan uutta ja ihmeellistä.
Tänä iltana en sitten ehdi lukemaan tilkkukirjaa. Tai sitten en ehdi tutustua tähän.

SinikkaLeena kirjoitti...

Töppöskä: Tervetuloa! Kiva kun löytyi:D Toivottavasti lukeminen on yhtä antoisaa kuin tilkkukirjassa tai edes vähän sinne suuntaan!

carita kirjoitti...

Oli siinä ikkuna paikoillaan! :) Sisältä oli tietysti silloin vuosia sitten kunnossa, vanhana ja rapistuneena, mutta kunnossa. Viimeksi kun olen saunan nähnyt, niin näytti kyllä täysin samalta. Ikkuna tosin saattoi löytyä vieläkin.

Hanna @ AsuntoDelSol kirjoitti...

*Kiittää kunniasta ja kumartaa*
:)

Related Posts with Thumbnails