26.3.2011

Blogiarvonta 26.3.-9.4.

Lupasin järjestää blogissani arvonnan sitten kun olen saanut palkinnon käsiini ja postitusvalmiiksi (etten sitten jäisi enää vetkuilemaan näiden asioiden kanssa). Ja nyt minulla on ihana palkinto lukijoille tavoiteltavaksi! Palkinnon lahjoitti Porvoolainen tekstiilialan yritys Kierti. Suuri kiitos sinne siis!

Kierti on tarjonnut kestäviä vaihtoehtoja kodin arkeen vuodesta 2008. Perusajatuksena on, että tuotteet ovat pestäviä ja uudelleen käytettäviä kymmeniä ja taas kymmeniä kertoja. Tuotteen pitkä käyttöikä on aina kestävän kehityksen kannalta järkevää. Kiertin tuotteissa käytetään etupäässä ekologisia materiaaleja, kuten bambua, hamppua, luomupuuvillaa, ja pellavaa. Painokuviot suunnitellaan ja painetaan Suomessa, samoin ompelu tapahtuu Suomessa. Vuodesta 2009 Kiertillä on ollut käytössää avainlipputunnus merkkinä kotimaisesta tuotannosta!


Kiertillä on myymälä Linnankoskenkadulla Porvoossa ja lisäksi verkkokauppa. Verkkokauppaan ja Kiertin sivuille pääset klikkaamalla yllä olevaa kuvaa.

Ja nyt siis arvontaan! Arvonnan palkintona on yksi Kiertin siivoussetti: Bambuinen lattiapyyhin ja Hamppuinen tiskirätti kauniilla painokuvioilla. Lisää tietoa tuotteista kuvaa klikkaamalla (huom! palkintotiskirätti on sininen, eikä vihreäm kuten kuvassa!):

Ihanan palkinnon arvontaan voit osallistua seuraavalla tavalla:

Kommentoimalla tähän postaukseen (jätä yhteystietosi, jos niitä ei löydy profiilistasi). Vastaa seuraavaan kysymykseen: Mikä postaus 37 Tuntia Vuorokaudessa Blogin lyhyessä historiassa on ollut sinulle mieluisin ja miksi? Kommentteja, joissa ei vastata kyseiseen kysymykseen, ei huomioida arvonnassa.

Lisälapun arvontaan voit saada linkittämällä tämän arvonnan oman blogisi sivupalkkiin alla olevalla napilla (huom! nappeja kahta eri kokoa). Ilmoita kommenttisi yhteydessä tässä tapauksessa, että olet kahdella lapulla mukana! Käyn mielelläni tarkistamassa linkit -jotta miltä näyttää- toivon siis, ettei kukaan jekuta minua "muka linkittämällä".53 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Noin hienoilla liinoilla voisi siivouskin maistua paremmin. Jutuistasi "Kissankakkajuttu" kolahti minuun, mutta taidan silti nostaa paremmaksi "Tuhat ja Yksi Yötä".
Laitan linkin blogiini, kahdella mukana.

Unknown kirjoitti...

Olen pitänyt eniten postauksesta Taistelua nenä ikkunassa. Se oli jotenkin pysäyttävä ja aito. Ja pidän Göstan kappaleesta myös.

Pirkko kirjoitti...

Tunnustan: en ymmärrä -tekstin jälkeen olen seurannut blogiasi readerin kautta. Valkoiset sohvat ja kiemuraiset tekstit hämmentävät minuakin. Täkkejä ja täitä jäi myös mieleen!

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

Heippa! Kiva kun liityit lukijakseni:) Tulin vastavierailulle ja näköjään pääsen osallistumaan arvontaankin.

Blogissasi on niin paljon asiaa, etten ehdi kaikkea nyt lukemaan, joten minun on annettava vastaukseni puolen tunnin lueskelun jälkeen. En osaa valita parasta juttua, toivottavasti vastaukseni kelpaa.

Parhaat jutut mielestäni olivat MaMa-haasteet. Nyt liityn lukijaksesi ja yritän jatkossa osallistua!

Tykkäsin myös kaikista jutuista, joissa on kuvia ihanasta talostasi.

Kiva juttu oli myös se, jossa oli kuvia Terroristista eri paikoissa.

Terveiset syksyiseltä Peikkokukkulalta!

Unikuu kirjoitti...

kahdella mukana. mä tykkään mama-postauksista.

Haltiakummi kirjoitti...

Minun ehdoton suosikki on MaMa-haaste, sen kautta tänne tieni löysin, ja pysyn matkassa kuin kuppa Töölössä. Minusta on mahtavaa, että viitsit ylläpitää kyseistä haastetta meidän muidenkin iloksi :)

Äkkiseltään muistan useammankin kirjoituksen, mutta niistä mainittakoot kuoma-kengät ja kirjoitus Seherazadesta. Tarinan kerronta ja kertomuksen kuvitus sanoin ovat mielestäni upea taito, ja haluan sitten joskus itsekin kertoa tuhannen ja yhden yön kertomukset ja tarinat.

Anonyymi kirjoitti...

Pahapaha... siis valitseminen... pitää luottaa siihen, mikä ensinnä mieleen tuli:
Vahakangas, jossa ne (jo legendaariset) hepat, palmut ja meri. Se on niin ihanan pöhkö liina, että jo sen muistaminen (mulla näkömuisti) saa hyvälle tuulelle.

Marsa kirjoitti...

Minulla mieleen on jäänyt tuo täitäkkipostaus, samaa olen joskus itse ihmetellyt vanhoista täkeistä ja tyynyistä jo ihan kotosallakin, tarttis niitä vaihtaa niin tiheään tahtiin ettei rahat riitä. :)

Nettimartta kirjoitti...

MaMamat.

Anonyymi kirjoitti...

osallistun arvontaan
pidän sisustus kuvista ja haasteita on ollut kiva seurata.
-kikke-

Marika kirjoitti...

Minäkin liityin ensin MaMa-postausten vuoksi ja koska ne potkivat minua vähän eteenpäin saamattomuudessani, valitsen ne parhaiksi. Mutta monen monta muutakin ihanaa tekstiä on täällä tullut luettua :)

Susanna kirjoitti...

Pakkohan tähänkin on osallistua. :-)

Täkkijuttu on jäänyt minullekin hyvin mieleen, mutta mulle mieluisin postaus oli kuitenkin se, jossa näytit, miten allaskaappi rakennetaan emalivadista ja vanhasta kaapista. Miksikö? Siksi, koska se on ihanin allaskaappi ikinä ja aion joskus toteuttaa sellaisen itsekin.

-Hanna- kirjoitti...

En ymmärrä-juttu tulee nyt äkkiseltään mieleen ja muutenkin rohkea ja rehellinen tapasi kirjoittaa milloin mistäkin aiheesta on mielestäni parasta blogissasi (:

Suvi kirjoitti...

Heippa Leena!

Ehdottomasti paras postauksesi oli se täkkijuttu. Miksi? Koska olen TÄYSIN SAMAA MIELTÄ!!! :D Tosin... itselläni on tällaisesta täkistä (mummun vanha, ei tahroja :) tehty talvitakki...

Lisäksi olen ihmetellyt kun sisustuslehdissä muun muassa niitä on joku pino jossakin esillä...kuka niitä käyttää? Mihin?

suviviin(at)gmail.com

Auli kirjoitti...

Täit ja täkit tekivät minuun vaikutuksen!

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti täkkejä ja täitä postaus on jäänyt mieleeni.

Olen niin monessa blogissa ihaillut noiden värikylläisten,kukallisten ja silkkisten täkkien kirjoa, mutta luettuani postauksesi, en enää ainakaan kotiini semmoisia himoitse.

t:SP

Tiia kirjoitti...

Osallistun!
Olen tykännyt monistakin jutuista, mutta nyt tulee mieleen Kissanpäiviä-postaus. Kissat on niin mahtavia otuksia, meilläkin eräs nukkui pienellä kerällä vessan lavuaarissa eräänä päivänä... :D

minttu kirjoitti...

Parhaiten mieleeni on jäänyt se täkkipostaus :D Mutta mieleisimmäksi valitsen silti sen jossa vanha kaappi pääsi allaskaapiksi. Se antoi uutta intoa suunnitella vanhasta uutta omaankin kotiin.

liinu kirjoitti...

Kakkusi ovat kauniita ja Mama- postauksien ideoita on myös kiva ihastella. Laitan linkin blogiinikin. Ihanaa kevättä!

tarjah kirjoitti...

Hei!

Luonnollisestikin paras postaus on tietenkin MaMa-haaste, on saanut liikkeelle tällaisen bloginoviisinkin, kiitos sinulle siitä.

Ja linkitin arvontasi omassa blogissani, kahdella mukana :)

Taru kirjoitti...

mama-haaste.

1 arvalla mukana

Krista kirjoitti...

MaMa-haasteiden lisäksi tykkäsin vessaremppa-postauksista, siitä kuinka toit esille sen, ettei rakentaminen/remontoiminen aina ole sitä ihanaa uuden tekemistä, vaan asiat voi menna pieleen ja pahasti ja aika usein meneekin, puhumattakaan remontin aiheuttamasta epämukavuudesta...

Kahdella arvalla mukana =)

Elämää äitinä kirjoitti...

Vierailin sattumalta blogissasi, omistan itsekkin kiertin rättejä monen monta, niihin jää koukkuun! :D

Edellisten kommenttien saattelemana tutkin mama-postausta itsekkin ja pidän sitä parhaana siltä osin mitä kerkesin tässä lukemaan! :D

JaanaElina kirjoitti...

Osallistun kahdella lapulla,eli linkitän ihan oikeesti.=)

Olen käynyt kurkkimassa noita MaMa-haasteita,etenkin pitsi-haaste oli kiva.Tykkään niin itsekin käyttää pitsiliinoja erillaisissa tekeleissä.

Tintti kirjoitti...

Mama-haaste oli se, joka sai minut palaamaan uudelleen ja uudelleen.

sinkkumutsi kirjoitti...

Heips,

tykkäsin erityisesti helmikuun allaskaappipostauksesta!! Tykkään tommosista tuunausjutuista, siksi postaus miellytti.

Mirka kirjoitti...

Hei. Löysin blogisi myös MaMa-haasteiden perusteella, mutta erityisesti Täkkipostaus oli ihan huippu! Se herätti mielenkiintoisen keskustelun niin itse täkeistä kuin bloggauksen etiketistäkin. Hieno homma!

mintsu kirjoitti...

osallistun arvontaan

Cici kirjoitti...

Eniten mielenkiintoa herätti Täkkipostaus, mutta seuraan myös aina Mama-haastetta, vaikka harvoin "ehdn" siihen osallistua itse. Yhdellä arvalla mukana!

Anonyymi kirjoitti...

Yhdellä mukana. Tykkäsin kovasti "kissanpäiviä" postauksesta! =)

raita kirjoitti...

Olen blogannut ja lukenut aktiivisesti blogeja vasta pari kuukautta, ja kyllä se oli tuo MaMa-haaste, joka kolahti. Toteuttaa hyvin bloggaamisen yhteisöllisyyttä.
Yhdellä arvalla Mukana.

SinikkaLeena kirjoitti...

mintsuuuuuuu! vielä puuttuu jotain kommenttilomakkeesta, jotta arpalappu olisi mukana!

Peanut kirjoitti...

Täkkijuttu minullekin kolahti oli vaan niin nasevasti kirjoitettu. MaMa-haasteita katselen mielenkiinnolla (ja joskus vielä osallistunkin)

Kahdella arvalla mukana kun on niin hyvät palkinnot.

Kaisa Reetta kirjoitti...

Ehdottomasti täkkijuttu, koska se aiheutti räväkkää keskustelua :)

Yhdellä arvalla mukana :)

carita kirjoitti...

Olen aiemminkin kertonut, että pidän noista remonttiaiheista. "Olipa kerran työhuone" oli kuitenkin mielestäni kerrassaan hauska postaus. Se kiteyttää hyvin sen syyn, miksi aina uudelleen ja uudelleen käyn blogiasi katsomassa, koska se kertoo siitä ihan tavallisesta elämästä! Ilman turhia silotteluja.
Kiva kauppa tuo Kierti. Kivasti myös meidän joka viikkoisen muskari-kirjastoreitin välillä! :)
caritalofqvist@gmail.com

Mummo kirjoitti...

26.7.2010 "Ikuisuusprojekti koruhuone" on juuri kuin minun "ikusuusprojekti työhuone" joka on tällähetkellä vaiheessa pienen pieniä polkuja ja täydet työpöydät :D
Kaiken kaikkiaan ihastuttava blogi. mutta nuo remontti ja "projekti"jutut on nyt sydäntä lähellä. Itse muutimme tähän omaan "projektiimme" (vanha rintamamiestalo)2008.

Miltsu kirjoitti...

Heissan! Eksyin tänne Mian Peikkokukkulan kautta ja tietenkin pitää osallistua arvontaan :) Kerkesin lukaista vasta "eläimet" kategorian postaukset ja niistä tykkäsin ehdottomasti eniten siitä kun teidän Susi kävi ekaa kertaa kokeilemassa valjakkohommia :) Kuvailit niin hauskasti sitä teinihäirikköä :D P.S. Meilläkin on samanrotuinen arktinen koira.

En ole varma millaisia yhteystietoja haluat joten tässä sähköpostini: milak87@gmail.com

Mummo kirjoitti...

Kävin lisäämässä blogini sivupalkkiin nappisi, joten olen nyt kahdella arvalla mukana arvonnassa.

*marjuska* kirjoitti...

Mukana kahdella arvalla!
Tyylis on konstailemataon ja yllätyksellinen. Siitä tykkään. Yksittäistä postausta en osaa valita mutta tykkään kovasti MaMa-haasteista.

Meeri kirjoitti...

Hei!
Minä tykkäsin olipa kerran työhuone-postauksesta. Itse kun omistin melkolailla samannäköisen ompeluhuoneen, kunnes tein siitä lastenhuoneen ;)

jenninho kirjoitti...

moikka, paras minusta oli Taistelua nenä ikkunassa.

hirmu vaikea vaöinta muuten :D

Sofia kirjoitti...

Eniten olen pitänyt eläinaiheisista postauksista, joten suosikkini onkin postaus Eläimellistä menoa :) Mukana arvonnassa!

Retromoderni kirjoitti...

RUMBO osallistuu tottakai ja paras juttu oli kyllä se täkki-juttu. palasin siihen aika monta kertaa kun aina se vaan nauratti. taidan lukea sen vielä kerran niin saan itekseni päivän parhaat naurut :D

Niina T. kirjoitti...

Mukana. :) MaMa-postaukset! ♥

Minttu kirjoitti...

MaMa-haaste on ehdottomasti paras ja hauskin juttu.

Lea kirjoitti...

MaMa-haaste ja siihen liittyvät postaukset on minullakin jäänyt mieleen. Ja haasteista tuo kevään värisuora...

Katja kirjoitti...

Täkit on tainneet jäädä eniten mieleen. On siellä muitakin joista pidän, yleensä ne mielipiteelliset on parhaita :)
Ja aina luen vaikka en kommentoisi!

Anonyymi kirjoitti...

Kevätpöllöjä postaus jäi mieleeni. Oli niin suloisesti tehty. Se on kumma miten nuo lapset kaikkea keksii :)
Yhdellä arvalla mukana! :)

-Minjuska- (miira.toivanen@suomi24.fi)

Supu kirjoitti...

Osallistun ja mama-post on minun mieleen.

Anni409 kirjoitti...

Jep Täitäkki juttu on täälläki eniten mieleen jäänyt

anni409 (a) hotmail. com

Tanja K kirjoitti...

Zero Waste on jäänyt mieleen hauskana linkkivinkkinä. En ollut moiseen kankaansäästökaavoihin törmännyt muualla, kunpa vielä näkisi muiden toteuttamia huppareita.

Puuhis kirjoitti...

Mukana ollaan.

MaMa haasteet kuulostivat hauskoilta ja taidankin osallistua niihin joskus!

Ceraci kirjoitti...

Mukaan myös. Tällä kertaa vain yhdellä arvalla, kun en enää tänään taida viitsiä linkittää. :)

Ensimmäiseksi postauksistasi mieleeni nousi kierrätystäkkipostaus ja sen jälkikommentointi. :D Mama-haasteet ovat myös pop, kiitos niistä. :)

ceraci (at) gmail.com

Related Posts with Thumbnails