10.2.2011

Sydän ja Ystävä

Tein blogini MaMa-haasteeseen (aiheena Sydän) pienen ystävänpäivälahjan. Voit hyödyntää ideaa vapaasti ja kehitellä eteenpän. Minäkin olen napannut mainion pohjaidean Anu Harkilta Kotolivingistä.

(Text in english in the end of the posting!! )

Lähtökohtana oli kirjaston poistoista joskus hamstrattu kirja, jonka sisältöä ei kukaan ole enää vuosikausiin ollut kiinnostunut lukemaan. Kaappien kätköistä löytyi myös kierrätyspahvinen sydänrasia. Papereina käytin Papermanian Jesse Edwardsin Boutique-sarjaa ja lisäsin hieman pitsiä lopputulokseen.
Leikkasin kirjasta sisäosan irti. Sitä ei tässä projektissa tarvita, mutta sen sijaan säästetään kyllä myöhemmäksi! Tekstisivut ovat aina hyödyllisiä tehdessä kortteja tai skräppi-leiskoja. Hieman leikkausta ja liimaa, niin päästiin tällaiseen, varsin romanttiseen, lopputulokseen: Sydämet ja linnut on leikattu Porvoon ihanassa uudehkossa askartelukaupassa, Paperipilvessä, myyjä-tädin omalla Big Shotilla. Minulla ei ole VIELÄ iloa omistaa omaa Big Shottia, mutta toivottavasti kesään mennessä olisi!

Ajattelin laittaa sydänrasiaan paperillisia konvehteja, mutta mitä muuta siihen voisi laittaa ystävänpäivälahjaksi? Kerro sinä, parhaan idean keksinyt huomioidaan!I made a Valentine's Day gift for a friend. I used for the project old book which I took the pages away. I added some old photos which are meaningful for the friend. I also glued on some old lace and nice papers (by Papermania, Jesse Edwards Boutique). The birds and the hearts are cutted with a Big Shot.

I also covered a heart-shaped box with these same materials. I thought that I could put some candies inside the box. Or something else -have you any ideas? Best ideas will be rewarded! 

5 kommenttia:

-Hanna- kirjoitti...

Sydänrasiaan voisi ompelevalle ystävälle laittaa vaikka kauniita nappeja ja pitsinpätkän tai jotain muuta mukavaa inspiraationlähdettä (:

Tintti kirjoitti...

Paperiliuskoille voisi kirjoittaa runoja, vitsejä, huonoja juttuja, elämänviisauksia, linkkivinkkejä ihan ystävän maun mukaan. Liuskat kierretään tiukoiksi rulliksi eli pastilleiksi ja rasiasaa taas saisi napsia päiväänsä piristystä sitä tarvitessaan.

Hanna @ AsuntoDelSol kirjoitti...

Ihanat! Sulla on kyllä näkemystä näihin juttuihin. Rasiaan tietty karkkirahaa ;)

Marja-Leena kirjoitti...

Tosi kiva lopputulos!

SinikkaLeena kirjoitti...

Hyviä ideoita ja kiitos kaikille!

Related Posts with Thumbnails