22.2.2011

Restyled Skirt -Uudistettu Hame

Sain siskoltani hirmuisen kasan vaatteita. Kauniita, tyylikkäitä, klassisia ja laadukkaita vaatteita. Muuten ei mitään ongelmaa, mutta kun MINÄ en ole tyylikäs, enkä klassinen ja vähän vierastankin pelkistettyä casual-henkistä pukeutumista, kun olen tällainen sottapytty ja taivaanrannan maalari. Mutta eihän niitä kalliita ja hyviä merkkivaatteita nyt kirppiksellekään voi viedä -siispä uudistamaan! Varsinkin kun Pitsi-aiheinen MaMa-haastekin huutaa vielä esimerkkiään!

Ensin oli valkoinen, tukevasta puuvillasta oleva hame. Siisti...ja tylsä...?

I got a lot of old clothes from my sister. The clothes are pretty and high quality -the only problem is that I am not that type of person used to wear casual and shipshape clothing. The only chance is to restyle the clothes! First I handled a white and nice - but also deadly boring -skirt.


Ja tässä vain hieman muokattu, mutta enemmän itseni näköinen lopputulos!

And here you see the result -little bit more shabby, more me!


 Olen ostanut joskus pitsiliinat kirpputorilta. Hyvää, tiivistä pitsiä ja hyvälaatuista lankaa.


 Pitsiliinan koristeeksi kiinnittämisen lyhyt oppimäärä:

Neulasin liinat kiinni hameeseen ja ompelin tiheällä suoralla tikillä moneen kertaan poikittain liinan päältä. Pohjakankaan värinen lanka erottuu ähiten kokonaisuudesta! Liinat oli hieman hankala ommella, koska pyrkivät pakoilemaan paininjalan alta -suosittelen käyttämään PALJON nuppineuloja ja vielä parempaan lopputulokseen varmaan pääsisi silitettävällä liimakankaalla, joka lähtee sitten pesussa irti.

I have bought the small crocheted tablecloths from a yard sale. I sewed those on the skirt with a sewing machine. I recommend to use a lot of pins to get a tablecloth to stay still on fabric. It is good to use a sewing thread which is the same color as the skirt.

8 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Ihana pitsihame :-)

Mä olen haaveillut mustan villahameen tuunaamisesta, mutta se villahame on vielä löytymättä.

Ja MaMa-haasteeseen on idea jo muhimassa...

Peppi kirjoitti...

Oikun tuli kiva hame! Tuollaisesta tykkäisin kyllä miekin.

SinikkaLeena kirjoitti...

Tintin ja Peppi: Kiitos tosi paljon. Aika vähällä vaivalla voi olla tyytyväinen!:)

Kirsikka kirjoitti...

Tuli hirmu kiva hame, nuo pitsiliinat vat aina yhtä ihania. Ja vau miten kivan persoonallinen vessa tuolla alempana kaikkine yksityiskohtineen, IHANA. Ihastuin myös kovasti tuohon kaapin vihreään väriin.

SinikkaLeena kirjoitti...

Kirsikka, kiitos!

erika kirjoitti...

Löysin vasta blogisi (tää blogimaailma on mulle ollu aina vähän vieras) ja kuinka kivoja juttuja!! Taidanpa somistaa eräänkin hamosen kaistaleella pitsiä..

SinikkaLeena kirjoitti...

Hei Erika! Olet lämpimästi tervetullut. Suosittelen hankkimaan googlen lukija-tilin heti blogimaailmaan tutustumisen alkuvaiheessa. Sitten kun liityt johonkin blogiin vakkarilukijaksi (kuten tuossa mun blogini vasemmassa laidassa onnistuu), niin saat aina omaan lukijatiliisi tiedon, kun lukemaasi blogiin on tullut uusi postaus. Ei tarvitse aina selata blogeja läpi, vaan seurata sitä kautta. Omasta mielestäni ainakin on kätevä!

Unknown kirjoitti...

Hi! thanks for linking up last week! hope to see you again this week! have a nice weekend!

http://tosewwithlove.blogspot.com/2011/02/crafty-saturday-link-up-party-no-9.html

Related Posts with Thumbnails