14.2.2011

Pitsiä

Hankin äskettäin Pitsikirjan. Kirja on erittäin hyvä ja selkeästi ammattilaisten tekemä, eikä mikään sisustuslehtien kovakantinen hömppäversio. Tykkään erityisesti kirjan alkuosasta, jossa esitellään erilaisia pitsityyppejä. Kirjan ohjeet ovat kiinnostavia ja ideoita herättäviä -sellaisenaan en kovin monestakaan mallista tosin pidä. Ovat vähän liian "suttuisia" makuuni.

Näyttämöltä on löytynyt vanhoja pitsejä. Sieltä sun täältä, yksittäisiä pätkiä. Kirjan päällä kuvassa oleva pitsinauha on erittäin hienoa ohuesta langasta virkattua pitsiä. Löytyi pölyisestä pikkupurkista vintin hyllyltä.

5 kommenttia:

Ellimelli kirjoitti...

Hauska yhteensattuma, minulla on myös yhdenlainen Operaatio Pitsi meneillään!

Auli kirjoitti...

Minullakin on ko. kirja. En ole siitä kyllä mitään tehnyt. Minulla on kauhea kasa äidin talosta löytyneitä pitsejä, joista olen kanssa suunntellut jotain. Jotain keväistä voisi tehdä.

maria kirjoitti...

Pitsistä ystävänpäivää (;

Hanna @ AsuntoDelSol kirjoitti...

Hauskaa :) Just yks päivä pyörittelin kädessä tuollaista samantyylistä pitsinauhaa, jonka olen varmaankin fammolta perinyt. Löysin sen ompelutarvikelaatikostani. Ihmettelin, että mitä siitä voisi tehdä. Se on hieman kellertävä, ei siis ihan valkoinen. Tai siis on se varmaan olevinaan luonnonvalkoinen, eli ei mikään keltainen sentään. Tuo on todella kaunis ja kraikkaan värinen, mikä on tuossa kirjan päällä. Kerrothan, kun keksit sille jonkun hienon käyttötarkoituksen? Kirjan kansi on aivan ihastuttava henkäyksenkevyine hepeneineen!!!

SinikkaLeena kirjoitti...

Lehdokki: oi, siitä pitää tehdä jotain, joka säilyy. Pitsit on aika arvokkaita muistomerkityksessä -omasta mielestäni siis:) Keksitäänpä jotain!:) Mutta suosittelen kyllä tuota kirjaa selattavaksi!

Related Posts with Thumbnails