1.2.2011

Peltipurkkien Tuunausta

Lemmikkieläinten ruoasta tulee jatkuvasti peltipurkkeja. Etiketit vaan repimällä irti ja sitten purkit tiskikoneeseen, niin loputkin paperinjämät irtoaa ja purkin pinta siistiytyy (muista puhdistaa tiskikoneen sihti tämän jälkeen!). Purkeista voi tehdä vaikka mitä kestäviä säilytys- ja kukka-astioita tai muuta mihin vain mielikuvitus riittää. Pelkällä kauniilla nauhalla koristelu tuo yleensä jo aika kivan lopputuloksen, jos tykkää peltisestä pinnasta sellaisenaan.

Tapetilla saa hyvin päällystettyä purkkeja. Liisteriä voi käyttää liimaamiseen tai vaihtoehtoisesti hyvin toimii  myös erikeeperin ja veden seos (suhteessa 1:1). Liisteri tai vesi-liimaseos kannattaa levittää pensselillä valmiiksi leikattuun tapettipalaan. Pelkän liiman käyttö jättää tapetin ryppyyn ja kuplille, eikä kuivu nätisti!

Lisäsin tapetin päälle vielä yleisliimalla kiinnitettyjä nappeja, joiden avulla erilaisten tapettien värimaailmat hieman lähentyivät toisiaan.

I covered some tin cans from petfood with pieces of wall paper and decorated the cans with some buttons. For attaching wall paper on  tin cans I recommend to use mixture of glue and water (1:1). Spread it  with a paint-brush all over the piece of tapestry.

5 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Mä ostin eilen Karhulle koiranruokaa, kun aattelin että haluun isompia purkkeja.

SinikkaLeena kirjoitti...

Voin ottaa sulle kyllä talteen!

maria kirjoitti...

Toihan on loisto idea! Pitääkin ruveta säästämään (;

marimeri kirjoitti...

Hyvä idea ! Aivan liian herkästi tulee heitettyä purkit pois.
Olen tutustunut juuri mielenkiintoisiin sivuihisi:-)

Hulppeaa helmikuuta !

SinikkaLeena kirjoitti...

marimeri: tervetuloa vastakin!

Related Posts with Thumbnails