1.2.2011

Päivän Kuva (The Photo of the Day)

Sain äskettäin uuden puhelimen. Minulla ei ollut puhelimelle mitään muita toiveita ja vaatimuksia kuin että siinä tulisi olla hyvä kamera. Järjestelmäkameran omistajalle on tyypillistä, että kamera ei ole koskaan silloin mukana, kun sen pitäisi olla. Hyvällä kännykän kameralla korjaan sen verran tilannetta, että saan esimerkiksi näpättyä tilannekuvia ja ideakuvia, vaikka laatu nyt ei aivan järkkärin kuvia sitten vastaisikaan.

Päätin alkaa laittamaan blogiin Päivän Kuvia. Joka päivälle oma kännykällä otettu kuvansa. Ja joka päivä on juuri silloin, kun minua huvittaa ja ehdityttää. Tästäkään en siis ota stressiä. Kuvissa tulee toivottavasti näkymään jotain kaunista, jotain rumaa, jotain yllättävää tai jotain herättävää. Ehkä lisään ajoittain jonkun ajatuksen tai tekstin kuvaan, jos se sitä kaipaa. Toivottavasti kommentoitte näitä kuvia jotenkin ja kerrotte, oletteko tykänneet!

Ja tässä ensimmäinen päivän kuva, olkaa hyvät:I got a new mobile phone a little while ago. Since there is a quite good camera topion it I decided to start to post "The Photos of the Days" on my blog regularly. I will try to capture some moments and share those with you: beautiful, ugly, surprising or awakening things. I am really happy if you comment these posts, too!

I also take part with this picture on LEM photo challenge . This week topic is "Trees". 


18 kommenttia:

"Nunnu" kirjoitti...

KEVÄT!!! Nytkö se tuli? Kiva idea tämä päivän kuva ja tää sun blogi on muutenki hyvä. Tuntuu että kaikki blogit on nykyään pelkkää merkkivaatteiden ja samalla tavalla sisustettujen kotien esittelyä.Teidän koti on ihanan persoonallinen. Kyllä nämä vanhat talot vaan on tunnelmallisia :)

Ceraci kirjoitti...

Haapa taitaa näköjään olla tuo puu. Tykkään niistä, kun lapsuudenkodin vieressä oli pikku metsällinen haapoja. Syksyllä lehdet olivat ihanan värikkäitä, ja ne peittivät koko maan.

Onnea uudesta puhelimesta! Tämä tarvitsisi myös sellaisen, missä on suht hyvä kamera, mutta taitaa jäädä haaveeksi ainakin ihan tässä lähitulevaisuudessa.

Susanna kirjoitti...

Eilen oli niin kevään tuntu täälläkin, mutta se taitaa olla vielä enimmillään toiveajattelua.
Kännykamerasi taitaa ottaa parempia kuvia kuin minun oikea kamerani.

Peanut kirjoitti...

Keväinen olohan tuosta kuvasta tulee ihan väistämättä. Hieno keltaisen sävy puunrungossa, vaikka olenkin keltaisen (ja sinisen) värin kanssa aika ronkeli.

Löysin blogisi joulun alla ja se ponnahti oitis kärkisijoille :)

SinikkaLeena kirjoitti...

Nunnu: kiitos ja tervetuloa vastakin!

Peanut: kiva kun löysit ja kiva, jos tykkäät!

Susanna: tämä on 3,2 megapikselin eli vastaa hyvin aika laadukasta pokkaria. Tiedätkö, kun otin tuon kuvan, tuli heti blogisi mieleen. Se on ihan blogisi värinen! Jos haluat käyttää kuvaa siellä, saat puolestani:)

Ceraci: Niin taitaa olla. Kiva kun kommentoit!

Nallekauppa kirjoitti...

Kivasti värikäs kuva, vaikka aiheena "vain" paljas puu! Minun pitäisi myös opetella kännykälläni kuvaaminen, onhan ne nykyään ihan jo hyviä nuo kännykamerat (muiden kuvista päätellen.) :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuvan tunnelma on kaunis, keväinen ja jotenkin myönteinen.

Minä en pidä yleensä kevättalvesta, mutta tänä vuonna olen huomannut ilahtuneeni päivän valoisan ajan pitkittymisestä etenkin iltaa kohti, iltavalo (tai iltapäivä) on jotenkin pehmeämpää kuin se kirkkain "näytän kaikki pölyt" -valo.

Katjusha kirjoitti...

Hyvä idea tämä päivän kuva- juttu!
Ja tästä kuvasta tykkään!

SinikkaLeena kirjoitti...

Saara, Pauliinalotta, Katjusha: KIITOS!

Punamulta kirjoitti...

Oletpa hyvin onnistunut nappaamaan kuvan yhdestä luonnon väriaineesta, haavankeltajäkälästä. Pidän väristä ja tosiaankin olen sitä kerännyt värjätäkseni sillä villalankaa. Tosin kerään sitä kaatuneista puista.

Hanna @ AsuntoDelSol kirjoitti...

Ihanan keväinen kuva. Lisää sinitaivasta, kiitos! Harmaus pois!

Tara kirjoitti...

Very neat capture, I love the colors and the interesting view. Thank you for linking up!

Marja-Leena kirjoitti...

Pidän blogissasi siitä, että kirjoitat myös englanniksi!

Marja-Leena kirjoitti...

Pidän blogissasi siitä, että kirjoitat myös englanniksi!

Marja-Leena kirjoitti...

Pidän blogissasi siitä, että kirjoitat myös englanniksi!

Marja-Leena kirjoitti...

Pidän blogissasi siitä, että kirjoitat myös englanniksi!

Marja-Leena kirjoitti...

Pidän blogissasi siitä, että kirjoitat myös englanniksi!

Marja-Leena kirjoitti...

Pidän blogissasi siitä, että kirjoitat myös englanniksi!

Related Posts with Thumbnails