10.2.2011

Nappeja ja Nippeleitä

Innostuin tekemään blogilleni Grab a Button -napin. Se on vapaasti käytettävissä ja testattavissa muissa blogeissa! Löytyy tuosta vasemmasta sivusta, hieman alas rollaamalla.

Lisäksi tein oman nappinsa MaMa-haasteelle. Se löytyy tuosta ylärivistä, MaMa-otsikon alta. Samaisen otsikon alle tulen jatkossa keräämään aina uudet haasteet, niin ne löytyvät sitten nopeammin ja helpommin.

Ohje nappien nappaamiseen:
1. Tummenna hiirellä koko HTML-teksti, joka on napin kuvan alla. Paina hiiren oikeaa näppäintä ja valitse "kopioi".

2. Mene omaan blogiisi ja Ulkoasu-asetuksiin. Valitse haluamaasi paikkaan "lisää gadget". Valitse gadget-ehdotuksista se, jossa lukee HTML. 

3. Voit laittaa gadgetille haluamasi otsikon, esimerkiksi "Suosittelen" tai jättää otsikon kokonaan laittamatta.

4. Klikkaa varsinaista tekstiosaa, joka on vielä tyhjä. Paina hiiren oikeaa näppäintä ja valitse "liitä". Napin HTML-teksti ilmestyy kenttään.

5. Paina tallenna. Tulet takaisin ulkoasueditoriin, paina vielä siinäkin oikeassa ylälaidassa tallenna. Ja tarkastele sitten blogista, josko onnistui!

Blogini sadas vakkarilukija oli Marja-Leena. Hänelle lähtee pieni yllätyspalkinto siitä hyvästä lähipäivinä. Olemme myös melko lähellä tuhannetta kommenttia -sen tuleva kirjoittaja on lisäksi yllätyspalkinnon arvoinen, joten ei kun kommentoimaan vaan!

6 kommenttia:

Hanna @ AsuntoDelSol kirjoitti...

Kiitos napeista ja nippeleistä, mutta tiedätkö, mihin aikaan olit vielä koneella tätä postausta kirjoittelemassa? Yöllä nukutaan hei :)

Sude kirjoitti...

Nyt vasta tajusin, että kommenttien lukumääränkin näkee jostain. Etsimisen jälkeen löysin omankin lukuni :) Koko ajan täällä oppii uutta, vaikka luuleekin tietävänsä jo lähes kaiken :) Kiitos vaan sinulle vinkistä :)

Tiia kirjoitti...

Siellähän on pyöreitä lukuja oikein enemmänkin!

Edelliseen postaukseesi liittyen, onnea vesivessasta! Se on kyllä upea tunne kun saa ihan Oikean Vessan, meilläkin asuttiin aikanaan kokonainen vuosi ilman sisävessaa ja lämmintä vettä, huh. Ihana allasvati!

Auli kirjoitti...

Nuo napit on kivoja, silti aina tuntuu, että ne on meikäläiselle liian vaikeita. Olen niin aloittelija tässä touhussa. Silti kyllä tässä lähes päivittäin jotakin uutta oppii.

SinikkaLeena kirjoitti...

Hanna: Otin lihaksia rentouttavaa lääkettä, jonka pitäisi viedä taju alta aikayksikön. En saanut unta:/

Sude: Aina oppii, ollos hyvä!

Tiia: Mä olisin kuollut vuodessa. Neljä kuukauttakin otti koville!

Auli: Lisäsin tuohon postaukseen ohjeet. Vaikka et haluaisikaan laittaa minun blogini nappia blogiisi, voit hyvin harjoitella sillä. Harjoittelun jälkeenhän sen voi halutessaan poistaa.

Marja-Leena kirjoitti...

Kiitän ja kumarran. Jotenkin on ollut olevinaan kiirettä ja jotain kevättalviväsymystä, etten ole paljon koneella aikaa viettänyt ja kommentoimiset ovat jääneet vähiin. Nyt vasta tännekin kykenin. :) Kiitos Leena!

Related Posts with Thumbnails