21.2.2011

MaMa-haaste nro 4

Huomenta! On uuden MaMa-haasteen aika. Säännöt ovat tutut ennestään -tervetuloa mukaan!
Esittelin äskettäin blogissani Pitsikirjan. Lilianna Lehdokin innoittamana päädyin lopulta valitsemaan Pitsin myös MaMa-haasteen kokeilevaksi aiheeksi. Koristelin vanhoilla pitsiliinoilla vanhan hameen -täältä löytyy kuvat ja myös pikaohje liinojen kiinnittämiseen.

Mitä on pitsi? Käytätkö tuotoksessasi pitsiä kuten minä? Millaista pitsiä? Teetkö itse pitsiä? Kuvaatko pitsireunuksisen pilven vai leikkaatko sen paperista? Mikä on yhtä herkkää kuin pitsi? Kutsun niin vanhat kuin uudetkin haastajat mukaan käsittelemään aihetta vapaasti ja runsaalla mielikuvituksella: MaMassa ei ole vääriä valintoja, on vain oikeita ratkaisuja!Miten sinä käsittelet aihetta Pitsi?


Jos haluat osallistua MaMa Haasteeseen, lue seuraavat ohjeet huolella.

1. Valmista itse uusi haasteen mukainen tuote. Tuote voi olla toisen ohjeista peräisin, jos vain mainitset postauksessasi, mistä olet idean napannut. Voit harjoitella myös tulevan ohjeeni mukaista sydän-projektia ja ehkä ideoida siitä eteenpäin.

2. Materiaalit tuotteeseen tulee olla omista Mahdottoman suurista Materiaalivarannoista (tätä varten ei saa siis ostaa uutta materiaalia!).

3. Tuote saa olla iso tai pieni, kova tai pehmeä, minuutissa tehty tai kahdessa viikossa tehty. Tekniikka on vapaa.

4. Tuotteen tulee olla siis uusi, ei viime viikolla tai viime vuonna tehty!

Mitä sitten, kun tuote on valmis?

1. Kuvaa tuotteesi ja kirjoita siitä uusi, hyvin kuvaileva ja mielenkiintoinen postaus blogiisi.

2. Mainitse postauksessasi myös MaMa-haasteen alkuperä linkityksineen (yllä olevaa haastekuvaa saa vapaasti käyttää). Blogini ylälaidassa olevalla MaMa-sivulla on myös varsinainen MaMa-haasteen nappi siirrettäväksi blogiisi!

3. Tule takaisin tähän minun haaste-postaukseen ja linkitä tuo edellä mainittu  oman blogisi tuotepostaus alle.

Huom! Käytä TUOTTEEN NIMEÄ, ÄLÄ OMAA NIMEÄSI (tai blogisi nimeä)! esim. EI: "Leena" tai EI: "Leenan haastetyö"tai EI: "37 tuntia vuorokaudessa", vaan KYLLÄ: "Pitsihame". Linkityksen tulee tapahtua nimenomaiseen postaukseesi, EI blogisi etusivuun. Poistan linkitykset, jotka eivät ole ohjeiden mukaisia.

Huom! Linkitys on mahdollista sunnuntai-iltaan 6.3. asti!

Onnea matkaan ja etukäteen jo suuri kiitos osallistujille!

Muista käydä ihailemassa myös muiden töitä linkeistä alla!Raadin valitsemat Parhaat Työt esitellään erityisesti Be Featured-postauksessa maanantaina 7.3.

Jos et halua osallistua tällä kertaa, seuraavan haasteen aihe julkaistaan kahden viikon kuluttua! Tervetuloa silloin osallistumaan!

21 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Odottelinkin, milloin tulee haasteeksi pitsi :) Katsotaan, mitä saan aikaiseksi ja ehdinkö mukaan, sydänhaaste meni ohi vähän huomaamatta, vaikka pieni ideanpoikanen olikin.

Linnea Grönstrand-Mölsä kirjoitti...

Oh noes! En ole ikinä elämässäni käyttänyt pitsiä mihinkään projektiin, mutta eiköhän tästäkin selviää :P

SinikkaLeena kirjoitti...

Outi: Odotamme innolla!

Linnea: Ei tarvitse käyttää välttämättä vieläkään. Tee pitsiä tai pitsimäistä!:D Mutta jään odottelemaan innolla, mitä saat aikaiseksi!

Pieni Lintu kirjoitti...

Pistetään pitsinen mietintä myssy päähän. :D

Hanna @ AsuntoDelSol kirjoitti...

Ounou! Nythän sä mulle kiireen järjestit. Just kun mä valittelin sitä, etten ole keksinyt, että mihin ihmeeseen sen pitsin käyttäisin :) Sitten ajattelin, että laitan blogiini postauksen, jossa esittelen pitsin ja kysyn lukijoilta ideoita, että mihin tuollaista pitsiä voisi käyttää. Mutta pimpelipompeli, eipä taida onnistua nyt. Tai siis joo, voisinhan sen vieläkin tehdä, mutta mielummin esittelisin täällä jonkun oikeasti omasta päästä revityn idean (niitäkin tuli jo muutama, mutta en tiedä, ovatko lopputuotteet noissa ideoissa itselleni käyttökelpoisia taikka tarpeellisia, enkä toisaalta viitsisi jalostaa Materiaalia mihinkään yhtä käyttökelvottomaan, kuin mitä se tällä hetkellä ompelutarvikelaatikossa seistessään on...). Mähän oon taas lyhyt ja ytimekäs!

Siis kiitos jälleen kerran mielenkiintoisesta haasteesta! Jotain täältä tulee, lupaan sen! :)

Unikuu kirjoitti...

Hei. Mielenkiintoisen haasteen heitit. :) Itseasiassa mulla on pyörinyt parit kierrätyspitsit tuossa.. Mitään en lupaa vaan kaikki on katsotaan mitä tapahtuu. ;)

SinikkaLeena kirjoitti...

Unikuu, Lehdokki ja Pieni Lintu: Ei tarvitse luvata mitään, tarvitsee vain osallistua!:D :P

Pia K kirjoitti...

Kolme kertaa olen aikonut skräppäämällä osallistua, jospa tällä kertaa jo onnistuisin... :)

SinikkaLeena kirjoitti...

Pia K: toivon todellakin, että onnistuu! Tervetuloa!

Ceraci kirjoitti...

Eikä, nyt heitit vaikean. Jotain pitsiä tuolta kyllä löytyy ja yksi ideakin olisi, mutta on niin jouluinen, ettei sitä voi tähän aikaan vuodesta enää toteuttaa, kun aurinko kimaltaa keväthangilla jo melkein. :D Pitää katsoa, jos jotain muuta ideaa vielä pukkaa.

Jokke kirjoitti...

Yäks, mun inhokki, pitsit plääh! Nyt on tosi paha. Ei taida kyetä... ;)

SinikkaLeena kirjoitti...

Jokke: Nythän sun on suorastaan PAKKO osallistua! Näytä meille, mitä muuta pitsi voi olla kuin sitä sun inhokkiasi! Mikä on yhtä herkkää kuin pitsi?

Ceraci: aivot vaan raksuttamaan!

Maria kirjoitti...

Heippa. Ihan pakko jättää kommentti, kun olen jo jonkin aikaa kurkkinut hiljaa taustalla.

Nää haasteet on ihan mahtava juttu. Ja nyt pääsin itsekin osallistumaan. Kivaa tehdä välillä jotain ihan muuta kun sitä tavallista. :)

SinikkaLeena kirjoitti...

Heippa Maria, kiitos kun tulit julki:D Ja kiva kun osallistuit!!

Kokox kirjoitti...

Tökkiikö tuo linkythumppi muillaki, vai sorsiiko se vaan mua? Joskus ei näy yhtään pikkukuvaa ja nyt puuttuu kolme uusinta. Niissä tosin näkyy nyt sentään otsikko, kun välillä ei näy mitään.

SinikkaLeena kirjoitti...

Kokox: Tökkii luultavasti kaikilla. Ohjelman tarjoajalta tuli ilmoitus, että tällä viikolla uusitaan jotain palvelinta tai vastaavaa ja thumbnaileissa voi siksi olla katkoksia! Pahoittelen. Mutta käsitin kyllä, että ongelmien pitäisi helpottaa viikon loppua kohden!

Ceraci kirjoitti...

No nyt näkyy kuvakin linkityksessä. Edellisen voi siis poistaa. Kiitos ja pahoittelut vaivasta. :)

SinikkaLeena kirjoitti...

Ceraci: Poistettu, kiitos korjauksesta!

Hanna @ AsuntoDelSol kirjoitti...

Mikä on seuraavan haasteen aihe?
Nimim. Malttamaton
;D

SinikkaLeena kirjoitti...

Älä hättäile, pistä mättäälle!:P

Hanna @ AsuntoDelSol kirjoitti...

En mie malta millään! ;D

Related Posts with Thumbnails