8.2.2011

MaMa 2 Voittoisat: Be Featured

Herra Linkytools oli suosiollinen ja saimme takaisin thumbnailinne ja pääsemme taas ihailemaan MaMa 2-haasteen upeita linkityksiä. Haasteen aiheena oli Villa. Osallistujia oli 21 -yhtä aktiivista kuin edellisessäkin haasteessa, vaikka pidin tätä avonaisuutensa vuoksi hieman haastavampana. Ihania tuotteita ja mikä osaamisen ja ideoimisen skaala!! Kiitos kaikille -ihan jokaiselle osallistujalle! Olen todella kiitollinen, että juuri jokainen teistä osallistui ja näytti osaamistaan muille tätä kautta:)

Ameriikan ihmemaassa ja englannin kielellä tällaista muutaman Voittoisan linkityksen esille nostoa kutsutaan termillä "be featured". En ole nähnyt, enkä keksinyt mitään suomen kielistä vastinetta, joka kuvastaisi esille nostoa yhtä hyvin. Featuren suora suomennoshan olisi tässä yhteydessä kai mainostaminen. Ehkä tunnustus olisi lähimpänä soveliainta termiä. Blogimaailman ollessa kuitenkin kansainvälinen tulen jatkossa käyttämään tuota "be featured" tunnustuksen yhteydessä. Se on paras ja käytän vain parasta, olkoonkin se sitten ulkomaista.


Ja Raati valitsi siis seuraavat Voittoisat:Yksijäsenisen ja Yksimielisen Raadin kommentti: 
Olen aina pitänyt käsitöitä matemaattisena ja loogisena asiana, jossa pärjää pitkälle päättelykyvyllä. Tämä on kyllä matemaattisuuden huipentuma! Aivan loistava ja uniikki idea! Tuotekin siisti ja kauniisti toteutettu, postaus mielenkiintoinen.
Raati sanoo:
- Miten kauniit, mikä tunnelma!
- Erityisen kaunis värimaailma
- Ihana nimi tuotteella
Raati sanoo:
Nämä poikkesivat reilusti kahdesta edellisestä palkitusta. Eivät ehkä aivan niin persoonalliset ja taiteelliset, mutta oikein somat, siistit ja aidosti käyttökelpoiset. Enemmän perinnekäsityön omaiset. Kauniit kirjailut, hempeä tunnelma. 


Onnea voittajille!

Osallistu seuraavaan MaMa-haasteeseen: julkaistaan tänään!

4 kommenttia:

Jokke kirjoitti...

Kiitos raadille! Nyt on Jokkemaassakin ilo ylimmillään :D

Rentukka kirjoitti...

Olen iloisesti yllättynyt, kiitos tuomaristolle =O

SinikkaLeena kirjoitti...

Ollos neidit vaan hyvät! Ja seuraavaan vaan osallistumaan!!

VMS kirjoitti...

Oi kiitos Leena
ja Fibonacci (sekä Umppa)!

Olipa mukava osallistua MAMA-haasteeseen ;)

Blogimaailma on mulle tuore juttu, varsin mukavaanhan täällä on hengailla :)

Related Posts with Thumbnails