25.2.2011

Iloista Bloggaajaa joku Rakastaa

Olen kertakaikkisen iloinen siitä, kuinka paljon lukijoita blogillani nykyisin on! Pienet kädet kaikille teille jälleen kerran! Ja kuinka hyväntuulisia ja mukavia kommentteja jätätte, siitä olen vielä iloisempi. 

Tykkään ihan hirmusti tästä bloggaamisesta ja tietenkin on mukavaa, kun saa jonkunlaista vastakaikua ajatuksilleen, kirjoituksilleen, tuotoksilleen. Sellaisina näen vakkarilukijaksi liittymisen tai kommentoimisen. Bloggaaminen vaatii minulta jonkin verran aikaa ja vaivannäköä (rasite se ei ole, koska tykkään niin kovasti tästä!) ja on luonnollisesti mukavaa, kun lukija arvostaa käyttämääni aikaa ja viestii siitä kirjoittamalla pienen tervehdyksen kommentteihin. Erityisen tyytyväinen olen, että suurin osa blogiini jätetyistä kommenteista on vielä kaiken lisäksi ihan ajatuksella laitettuja mielipiteitä, joilla halutaan kertoakin jotain muutakin kuin vain tervehtiä (sitäkään tosin aliarvioimatta!). Silloin on päästy poikkeuksellisen hyvälle vuorovaikutusasteelle.

Sain toistamiseen Gorgeous Blogger -palkinnon. Tällä kertaa Räpellyksen Sanna-Marilta. Kiitos siitä! Yhtään tätä uusiutuvaa huomionantoa aliarvioimatta jätän kuitenkin vastaamatta viiteen peruskysymykseen uudestaan, koska nehän löytyvät muutama postaus aiemmin blogistani. Samoin suunta, johon palkintoa lähetin edelleen! Villa Töllissä oli kuitenkin käytetty vastaavassa tapauksessa Meijerielämän kehittämiä lisäkysymyksiä -niihin vastaan minäkin nyt pienenä exhibitionistina:

+6. Miten bloggaamisesi on muuttunut matkan varrella?
Ei ole vielä ehtinyt muuttua, olen blogannut sen verran vähän aikaa. Koko ajan postaaminen on kyllä lisääntynyt!

+7. Parasta mitä sinulle on blogisi myötä tapahtunut?
Olen saanut pitkäkestoisen harrastuksen, josta pidän aidosti ja todella! Bloggaaminen motivoi minua myös saamaan enemmän aikaiseksi kädentaito- ja sisustusrintamalla, kun kerran luo helpon foorumin esitellä tuotoksia!

+8. Kadutko jotakin postaustasi?
En. Olen avoin ihmisenä, enkä osaa katua sitä, mitä itse olen ja miten elän.

+9. Tekisitkö jotain toisin, jos aloittaisit bloggaamisen vasta nyt?

Ehkäpä. Toisaalta voin varsin hyvin aloittaa ihan uuden ja täysin erilaisen blogin nytkin, vaikkaa bloggaan tätäkin. Ei kukaan määrää millaisia blogeja ja miten monenlaisia kirjoittelen.

+10. Millaisia blogeja itse luet/katselet mieluiten?
Sellaisia, joissa on hyvät valokuvat. Tai harvinaisen sujuvaa kieltä. Tai näiden yhdistelmä. Tai sitten hyviä oivalluksia ja kättentöitä. Pelkkään materiaan keskittyvistä sisustusblogeista en juurikaan välitä (paitsi muutamasta poikkeuksesta) ja myöskään vauvajuttuja en jaksa oikein lukea.


Päivittelin varsinkin uusia ja uteliaita lukijoita varten noita otsikkokuvan alla olevia sivuja. Lisäsin hieman kuvia ja hieman infotekstejä. Sinne tein myös alla olevan kuvakollaasin Näyttämön Roolihahmoista. Tämän blogin sivulaidasta löytyy muuten blogiin linkkaava nappi, jos joku haluaa sen omaan blogiinsa lisätä. Vastavuoroisesti tietysti voin hyvin lisätä "sen jonkun" bloginapin omaani:)Ja vielä lopuksi: arvokas, pulska ja lämminhenkinen rouvamme MaMa. Sehän on käynnissä vielä reilun viikon. Aiheena on pitsi. Haastan lukijat osallistumaan haasteeseen siinä määrin, että hakkaamme entiset osallistujamäärät tällä kerralla! Ohjeisiin ja linkityksiin (joita onkin jo ilmaantunut) pääset tuosta kuvasta alla (kiitos ohjeista Pieni Lintu!!!).


2 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Olinkin jo unohtanut, mutta hyvä juttu kun sait linkityksen toimimaan.

Pitsit on ollu mielessä mutta voi elämä ku lyö tyhjää..no vielä ehtii.. :D

SinikkaLeena kirjoitti...

Tuntuu vähän kuin olisi muuttunut linkiksi tsäkällä! Jotenkin ihme systeemi:/

Related Posts with Thumbnails