7.2.2011

Bloggaajan Ihmemaa

Se on kuulkaas sellainen ihmemaa, että aina tällainen lyhyt- ja paksujalkainen suomalainen ei ihan pysy vauhdissa mukana!

1. Olen käyttänyt MaMa-haasteissa Linkytools-palvelua. Palvelun ilmoitettiin muuttuvan maksulliseksi tänään. Olen maksanut osuuteni, koska halusin jatkaa asiakkuutta ja tehdä näitä haasteita tulevaisuudessakin. No, Herra Linkytools kuitenkin ilmeisesti halusi maksusta ni huolimatta katkaista tilini, joten kaikki thumbnailinne ovat nyt jossain piilossa ja tavoittamattomissa. Siispä niitä kissojen ja koirien (tai siis yhden kissan ja yjden koiran) kanssa nyt etsiskelen ja odottelen, että saisin julistaa MaMa 2-voittoisat sekä julkaista uuden MaMan. Pahoittelen viivytystä.2. Päädyin kirjoittamaan edellisen "tunnustukseni" ihan rehtinä ja rasittavana omana itsenäni. Heitin peliin yltiöpäisen kritiikkini, liioittelukykyni ja vähän silmäkulman pilkettäkin. Ja mitä tapahtuu? Herranen aika! Lukijamäärä kasvaa vauhdilla ja kommenttilista on niin pitkä, että epäilen tulleeni väärään paikkaan! Joku epäili, että saatoin kirjoituksellani karkoittaa jokusen "Home Sweet Home"-henkilön lukijoistani -onko sillä väliä, jos sain tilalle noin monta vannoutunut,ta aktiivista ja kantaaottavaa lukijaa! Ei se määrä, vaan oikeanlainen  ja tasapainossa oleva laatu, sanoi Sutemmekin purkkiruoasta. KIITOS!

3. Poistin äskettäin kommenttilomakkeesta sanavahvistuskohdan. Haluatteko kuulla seuraukset? Roskapostia on tullut kaksi kertaa, joten en ole rasittunut liiaksi. niiden poistamisesta Molemmat kommentteina tekstiini "Ruskean kanan munia". Munaa on niissäkin roskaposteissa tarjottu, joten ilmeisesti ihan aiheellisia kommentteja. Lisäksi blogini on linkitetty jonnekin ihoa esittelevälle sivustolle, johon on kerätty oman paikkakuntani hemaisevia typyköitä. Kuomani lienee aiheuttaneet tämän. Ikävää tuottaa linkkiä seuraaville pettymys. Blogissani keskitytään jatkossakin vain muna-aiheisiin, rintaruokinta on ohi.

4. Uudistan taas vasemman laidan blogi-linkkilistaani. En linkitä takaisin edellä mainitulle typykkä-sivustolle, vaikka se vastavuoroisesti olisikin tietysti kohteliasta. Sen sijaan olen taas löytänyt muutaman ulkomaisen ja muutaman kotimaisen itseäni ihastuttavan blogin, vähän erilaisista arjen askareista ja nämä haluan jakaa myös teidän lukijoiden kanssa. Go ahead ja tutustukaa!

3 kommenttia:

Kokox kirjoitti...

Ihmettelinkin minne linkit MaMa-haasteesta hävis. Olis toosi kiva jos saat ne toimimaan.
Tajusin lopulta liittää itseni lukijaksi. Tämmöiselle sulkeutuneelle hiljaa mielessään hihittelijälle on virkistävää käydä lukemassa nasevia kirjoituksiasi.

Anna kirjoitti...

Hihi

Anna kirjoitti...

Mie täällä höröttelen tuolle edelliselle postaukselle vieläskii ja sitten vielä kävin Pienen Linnun blogissa ja luin kalsonki-idean. hihii. Pitää varmaan mennä nukkumaan.

Related Posts with Thumbnails