24.2.2011

6. Päivän Kuva, The Photo of the Day

"Siili Talviunilla"

"The Hibernating Hedgehog"

7 kommenttia:

Maija-Leena kirjoitti...

Näin tänään kaupan pihalla melkein samanlaisen...eipä tullut mieleen, että se olikin siili. Hauska.

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on tupakan kanssa vaikeus, että vaikka siitä olisi millainen kuva tai jokin muukin varsin taidokas ja oivaltavakin juttu - kuten tämä siili - niin eka ajatukseni on: "yök, tupakkaa, en tykkää".

Mutta miksei itselle rumassa asiassa voisi myös nähdä jotain kaunista tai oivaltavaa tai viehkoa, vaikka se onkin tehty tupakantumpeista... maailma ei ole vain kaunis ja ihana, joten oivallukset ja niistä heräävät ajatukset ovat tarpeen.

PS: En ole mikään toisten tupakointiin puuttuva "terroristi", vaikken tupakasta diggaakaan. Lähden siitä, että aikuiset ihmiset kyllä tietävät, että mikä on ihmiselle pahaksi, eikä tupakka ole ainoa siinä sarjassa.

maria kirjoitti...

Täähän on kaunis näky! Taiteellinen näkemys kohdillaan (;

Sude kirjoitti...

Yäks, minullakin näitä siiliä oli pihassa, kunnes älysin laittaa suuren peltipurkin ovenpieleen. Keväällä näitä on ikävä ruveta siivomaan, kun lumet alkaa sulamaan. Itseppähän siilini tein, joten itse jouduin siivoomaankin :)

SinikkaLeena kirjoitti...

Pauliinalotta: Mulla on aika samanlainen inho. Tämäkin kuva oksettaa jossain määrin, mutta siinä lienee yksi juju juurikin: yritys yllättyä jostain näkemästään, jota ei voi sietää....

Eli voitte varmaan arvatakin, ettei komea siili ole minun taiteellisia saavutuksiani. Paitsi kuvattuna:)

marimeri kirjoitti...

Taiteellinen silmä näkee kuvaamisen aihetta yllättävistäkin asioista.
Sinulla on silmää :-) !

SinikkaLeena kirjoitti...

marimeri: kiitos:)

Related Posts with Thumbnails