30.1.2011

Vihreää Valoa

Ihanaa, kun päivä on pidentynyt! Tänään paistoi tosissaan aurinko ja koko maisema kylpi valossa -tuntui kuin olisin heti herännyt henkiin pitkästä talviunesta. Minulla on aina ennen kevään valon tulemista aika, jolloin unohdan hoitaa viherkasvejani. Nekin saavat nukkua talviuntaan. Nyt on taas se hetki, että alan herättelemään ja hoitamaan niitä. Vielä vähän aikaa pitää kuitenkin malttaa odottaa ennen kuin pääsee vaihtamaan multia.

Keittiössä on solissut joulusta asti. Ja vihreää tunkenut esiin niin paljon kuin on pystynyt -enemmänkin olisi, jos Terroristi ei olisi verottanut nuoria versoja omaan suuhunsa. Tavallisen Poika sai joululahjaksi Zen Grow:n, jossa kasvaa nyt rucolaa. Ihmeellinen, elämää keskelle talvea tuottava vempele.

3 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Heippa!

Kysyisin sulta noista inlinkz jutuista, sulla on se tossa mama-haasteessa eikö? Mulla villasukkaprojektia varten otettu se tili ja nyt pelkään että tuleeko mulle joku lasku sieltä kun muuttavat maksulliseksi. Sain kyllä sen käsityksen että se yksi voi olla ilmaisena..vai olenko käsittänyt ihan väärin? Mitä sä ajattelet? Mietin että jos sulkisin koko tilin mutta en löytänyt yhtään mitään kohtaa mistä sen saisi tehtyä. Hullua. Hjelp mej!!! ;)

Kaisa Reetta kirjoitti...

Just eilen iltaruskon aikaan osuneella kävelyllä ihastelin päivän pidentyneen melkein huomaamatta.. Ihan kuin olisi aistinut jonkin kevään vivahteenkin, sen 'tietyn' fiiliksen... :)

SinikkaLeena kirjoitti...

Pieni Lintu: On mulla se sama palvelu olemassa. Käsitin, että maksua vastaan (24doll/vuosi) saa pidettyä tilinsä aina vuoden ajan käynnissä ja linkityksiä sitten käyttää niin vapaasti kuin haluaa. En löytänyt mistään sellaista kohtaa, että yksi voisi olla ilmaisena.
Jos haluat säästää vanhat linkitykset, se onnistuu ilmeisesti siten, että suljet itse oman tilisi palvelussa. Eli vanhat linkitykset sukkiisi säilyy, mutta niitä ei voi enää lisätä enempää. Näin minä ymmärsin.
Ajattelin itse maksaa tuon maksun. Mielestäni se on melko halpa ja vastaavaa ilmaista palvelua ei taida olla olemassa:( En tiennyt MaMaa aloittaessani, että tuo muuttuu maksulliseksi. Mutta en halua näin uutta haastetta heti lopettaakaan:(

Related Posts with Thumbnails