22.1.2011

Takaiskuja

Pieniä takaiskuja, suuria takaiskuja. Niistä elämä aina ajoittain tuntuu koostuvan.

Remontti on edennytkin vähän liian hyvin ja moitteetta. Joten ei kai ihmekään, että vessanpöntön viemäriä laitettaessa, kukaan ei tullut edes ajatelleeksi, että viemärin tulisi mahdollisesti olla jossain muualla kuin Arabian standardipöntöissä. Nyt se on siellä standardikohdassa ja meidän Vitramme vaatisi viemäriaukon 10 senttiä kauemmas seinästä...Arpa on heitetty putkimiehelle, joka tullee ensi viikolla.

IKEAsta ostimme kodinhoitoa varten yhden kaapin ja yhden alakaapin vetolaatikolla. Myyjälle ei ehkä tullut mieleen kaappia myydessä, että tuohon MDF-oveen ei saa vetolaatikkosysteemiä kiinnitettyä.

Kevennykseni toteutus takkuilee. Töissä on ollut vaikeuksia, elämässä on ollut vaikeuksia (siis ihan OIKEITA vaikeuksia, eikä mitään viemärivaikeuksia), joten vanha tunnesyöjä on sortunut itseensä. Olen huutanut sokeria. Ja saanut sokeria. En ole saanut itseäni lenkille. En ole mennyt lenkille.

Mutta KOLAkko on onnistunut! Sekin takaisku -virvoitusjuomatellisuudelle! Ja paino jatkaa holtittomuudestani huolimatta tippumistaan. Hitaasti, mutta varmasti. Sitä en keksi, kenelle tämä olisi takaisku.

10 kommenttia:

maria kirjoitti...

Toi on niin tyypillistä että tulee remppa-takaiskuja...kyllä se siitä. Ja on niin tyypillistä että kevennykseen tulee taka-iskuja pääasia että suunta on parempaan. Munkin henkinen polku on täynnä taka-iskuja itkeä pirautin viimeisestä blogi- kommentistani kun joku tulkitsi kirjoitustani ihan eri lailla kuin sen tarkoitin...elämään vaan kuuluu nää kaikki ehkä me kuitenkin opitaan niistä jotain (; voimia sinne

Unknown kirjoitti...

Jaksuja ja voimia vastustusten kiertämiseen / ylittämiseen / voittamiseen / huijaamiseen.

Toivottavasti viemäri ja pönttö löytävät vielä yhteisen sävelen!

tupun tupa kirjoitti...

Paistaa se auriko vielä risukasaankin. tää on mun motto kun oikein jurppii.Jaksamis haleja.

Mari kirjoitti...

Remppa kuin remppa, aina tahtoo tulla niitä takaiskuja... Tsemppiä!

Krista kirjoitti...

Jokainen uusi takaisku on askel kohti valmista!
Omaa taloa rakentaessa, takaiskujen sattuessa, viihdytin itseäni toisten tarinoilla vielä pahemmin pieleen menneistä remonttihommista.
Niiden jälkeen tuntui "oma seinä 30 senttiä väärässä paikassa" tyyliset ongelmat pieniltä =D

Rentukka kirjoitti...

Täällä on sanottu jo monta viisautta vastoinkäymisten voittamisesta, joten siihen en lisää enää mitään. Mutta muista että ei aina tarvitse jaksaa lähteä lenkille tai miettiä niin tarkasti, mitä suuhunsa laittaa. Erland 9v. toteaa, että jos ruumis on nälkäinen,se ei pysy rauhallisena. Silloin se mököttää ja kiukuttelee! Aika hyvä havainto, vai mitä? (lainaus on kirjasta "Vanhat tädit eivät muni"

Hipsu kirjoitti...

Voi eiiiii! Miten tyypillistä että kaikki kasaantuu yhteen nippuun, kun joku asia menee huonosti niin sitten menee takuuvarmasti moni muukin. Höh. Toivottavasti kaikkea hyvää on tiedossa sitten näiden vastoinkäymisten jälkeen ja pitkään!
Kyselit Stendig kalenterista. Siihen ei kyllä oikein mahdu mitään muistiinpanoja, se on lähtinnä sellaisena käytettäväksi, ilman lisäyksiä ;). Mutta semmosia post it muistilappuja niiden päivien päälle kyllä voisi laitella, olisi juuri siihen päälle passelit. Siellä Arangossa, minne linkki löytyy blogistani, on kaikkein edullisin tilata. Muistaakseni kalenteri vain 25€, mutta sitten ne postikulut muistaakseni 35€. Ja minulla siihen päälle se moka, että maksoin tilisiirrolla josta pankki veloitti 16€. Eli minulla teki noin 75€. Mutta siltikin kaikkein edullisin paikka hankkia =).

SinikkaLeena kirjoitti...

Kiitos kommenteista kaikille!

Koo ja Tupu: tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan!

SinikkaLeena kirjoitti...

Hipsu: taidan harkita vielä ensi vuoteen asti:) Kiitos infosta kuitenkin!

Marika kirjoitti...

Tsemppiä remppaan ja myös kevennyksen jatkoon! Kyllä se taitaa olla enempi sääntö kuin poikkeus, että rempassa ja rakentamisessa tulee niitä yllätyksiä, pienempiä tai suurempia. Mutta lopputulos varmasti palkitsee ja ne vastoinkäymiset ei tunnukaan enää miltään sitten :)

Related Posts with Thumbnails