16.1.2011

Ihan IntoPiukea!

Olen ihan innoissani kylppärin edistymisestä! Varsinaisesta rakennusvaiheesta, kun ei oikein tajunnut mitään, niin ei siitä sitten osannut ilmaan hyppiä. Mutta nyt: jokainen askel on jo askel valmiiseen kylppäriin. Ja, ah, niin kauniiseen ja lähes täydelliseen!

Tänään on tapetoitu vessan nurkka. Tapetti Borås Tapeterilta. Olimme varanneet kaksi rullaa, yhdestä meni ehkä puolet! (Vastapainoksi sille, että seinäkaakeleita tilattiin kerran lisää ja saumausainettta haettiin kahdesti!).Talossa on käsityksemme mukaan alkuperäiset ikkunat, jotka ovat siis nähneet noin 80 elinvuotta. Niitä on kunnosteltu ja maalailtu kai pitkin matkaa -välillä paremmin, välillä huonommin. Meillä varsinainen ikkunaremontti on joskus myöhemmin (eläkkeellä?) edessä, mutta nyt piti kuitenkin kunnostaa rumimmat osat, jotka paljastuivat poistettujen ikkunankehysten alta (noin kymmensenttiset kauniit kehykset eivät ikävä kyllä mahtuneet enää paikalleen). Siklausta, maalinpoistoa, siklausta ja uutta ikkunamaalia. Lasien pesua ja muuta puhdistusta siis. 

Illalla vielä ohjelmassa allaskaapin maalausta. Tavallisen Poika veti aamulla Ote-maalia kerroksen puisen kaapin pintaan.

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

No nyt saa intoillakin. Onhan tuo hieno juttu, kun rasittava remonttiurakka alkaa olla takana ja valmista tilaa pääsette ihastelemaan. Ja jopa käyttämään sisävessaa!!

Tykkään kanssa tuosta teitin tapettivalinnasta! Kylpyhuoneesta tulee talon suosikki huone?! : )

Hanna @ AsuntoDelSol kirjoitti...

Ihana tapetti! Siis niin kaunis <3 Ja ihanaa, että vihdoin alkaa olemaan loppusuoralla tuo kylppäri!

SinikkaLeena kirjoitti...

Ainakin lämpimin! Se kun on ainoa tähän mennessä, johon on lisätty eristyksiä:D On tässä naureskeltu, että siellä sitten asutaan seuraavat kuukaudet...
Tapetti on omasta mielestäni nyt vielä parempi kuin alkuun ajattelin: mustasta huolimatta on yllättävän raikas noiden puhtaanvalkoisten kukkien kanssa. Ja saimme sen seinään siististi ja helpolla -laadukasta tapettia!

Katja kirjoitti...

Upea tapetti! Vitsit kun näyttääkin hyvälle :)
Tsemppiä ikkunaremppaan, se on sitä mihin mun kärsivällisyys ei oikein tahdo riittää.

Katjusha kirjoitti...

Ompas erikoinen tapetti, siis hienolla lailla erikoinen! :)

Taru kirjoitti...

Kaunista!

SinikkaLeena kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Related Posts with Thumbnails