20.1.2011

Blogi-Kiirettä ja Blogi-Kivaa

On ollut hirmuinen kiire blogin ulkopuolella (täällähän vallitsee aina seesteinen feng shui:P) ja päivitysten väli on ollut sen vuoksi poikkeuksellisen pitkä. Tästä viikosta kun selvitään, niin pitäisi vähän rauhoittua ja sitten ehdin ehkä laittamaan blogiin taas jotain kädentaitoihin liittyvää ja muuta enemmän aikaa vievää. Rempan yhteenvetojenkin aika saattaa olla jo aika lähettyvillä! (jee!)

Ensimmäinen Mama-haaste on yhä käynnissä viikonlopun ajan! Sinne nyt kurkkimaan muiden tekeleitä ja linkkaamaan myös omaan saavutukseesi!

Vakituisten lukijoiden määrä kasvaa tasaisesti. Kiitos jokaiselle lukijaksi liittyneelle ja suuren suuri tervetulotoivotus, jos se on jäänyt vielä tekemättä! Toivottavasti tykkäätte. 

Olen todella iloinen siitä, että kommenttien määrä on myös kasvanut -luen jokaisen kommentin innolla ja kiitollisena, vaikka en ehkä ihan jokaiseen nimen kanssa vastaisikaan. Poistin kommentti-lomakkeesta sanavahvistus -kohdan. Olen muissa blogeissa itse kommentoidessani huomannut tuon sanavahvistuksen olevan varsin kömpelö ratkaisu. Hidastaa kommentointia ja aiheuttaa toisinaan sen, että koko viesti ei mene blogistille perille, koska unohdan laittaa erilliseen ikkunaan aukeavan sanavahvistuksen ja olen jo huitelemassa ihan muissa sfääreissä. Eli en halua minun lukijoitani sillä rasittaa enempää (ja toivon, että lukevat blogistit myös harkitsisivat samaa lukijaystävällistä ratkaisua). Tiedä sitten, kuinka paljon alkaa tulla roskapostia, mutta kohtahan tuon näkee.

6 kommenttia:

Eva-Liisa kirjoitti...

Uusi lukija ilmoittautuu nyt! hiukan aikaa sitten jo liityin klikkaamalla itseni lukijaksesi, nyt pääsin vasta kommentoimaan. Ihanan kiva blogi sulla.

Zzz kirjoitti...

Myös uusi lukija täällä :).

Tuosta sanavahvistuksesta vielä sen verran, että olen seurannut "pommitusta", jolla roskapostia yritetään saada läpi kommentteihin. Laitoin siitä myös viestiä bloggeriin ja mielestäni oli vähentynyt jo välillä.

Nyt taasen pommitetaan jostain suomalaisesta osoitteesta joka aamu, mutta ei tule ainakaan minulle läpi, koska aion pitää toistaiseksi sanavahvistuksen päällä.

carita kirjoitti...

Mähän jatkankin sopivasti uusien lukijoiden listaa. Tänään on uusien lukijoiden päivä! :) Blogien selaaminen ja ihastelu kuuluu mun rakkaimpiin harrastuksiin. Se on mun päivän rauhoittumishetki, kun saan pojan nukkumaan, tytölle kirjan käteen ja itselleen kahvikupin. Ninnun blogin kautta löysin tieni tänne ja ollaanhan me kerran tavattukin, jos nimestä osaat päätellä! :)
Ihana blogi -alan varmaan aktiivisti seuraamaan, jos sopii- ja teillä näyttäisi olevan semmoinen unelmien talo mikä mun päänsisällä aina välillä välähtelee! Kiva nähdä kuinka jotkut osaa suunnitella ja tehdä itse, mä en osais.

SinikkaLeena kirjoitti...

Tere tulemast! Kaikki edelliset siis. Ja kiitos kommenteista heti -pääsitte blogin tyylistä jujulle:P

Carita: joo, hoksasin:) Kiva, kun tulit! Unelmien talo ehkä pinnoiltaan, elämänsisältö on vähän kauempana unelmista....

Neferi: pitää seurailla, kuinka käy sanavahvistuksen ja pommien kanssa. kiitos tiedoista!

carita kirjoitti...

Mä olen itse vanhan maatilan kasvatti. Ja vaikka tuommoinen talo on unelma pään sisällä, tulee sinne heti myös ajatukset siitä asumisen arjesta. Varsinkin talvella. Ensimmäisenä se, että aamulla on oikeasti pirun kylmä eikä lämmintä tule ennen kuin on uunissa ollut tulet vähän aikaa. Ja tietty puut pitää ensin hakea puuliiteristä, koska kukaan ei ole niitä jaksanut edellisenä päivänä hakea valmiiksi. Tulee mieleen myös rikkinäiset vesiputket, jäätyneet vesiputket, pitkät sähkökatkokset. Ja se ikuinen sekasorto ja remonttikaaos koko talossa. Sekasorto ja kaaos vallitsi tasaisesti pintojen lisäksi myös elämänsisällössä! :)

Luin tuolta aiemman kirjoituksesi joulusta ja sen riisumisesta. Nauratti kovasti, tuli omat lapsuusajat mieleen. Meillähän joulukuusi jaksettiin heivata just ehkä lähimmästä ikkunasta (jalkoineen) ulos puutarhaan. Sieltä se sitten jossain juhannuksen tienoilla saatettiin viedä pois..Jalka oli joka vuosi aina vähän enemmän ruosteessa ja vaikeampi kiristää! :D

SinikkaLeena kirjoitti...

Carita: ruostuva kuusenjalka...olisi jopa loistava novellin punainen lanka...hmm...arkirealismia!
Sitähän tämä elämä tosiaan on. Aika kaukana siloitelluista unelmista. Olen itse rivaritaajaman kasvatti ja suoraan sanoen aika moni asia on kyllä yllättänyt -työn loputonta määrää en osannut ikinä kuvitella.

Related Posts with Thumbnails