2.1.2011

Aurinko keittiössä

Meillä kävi uuden vuoden aattona aurinko kylässä. Tuntui kuin olisi joku mystinen valoilmiö ollut kyseessä. Tiskipöytäkin kiiltää niin poikkeuksellisesti kuin vähintään marsilaiset olisivat käyneet sen siivoamassa!


 Tiskikoneen tarrakuvio...hmm...sitä en ole vielä esitellytkään:D Olkoon se valona uuteen vuoteen! hih. Yläkaapit ovat lastulevyä, maalattu edellisen asukkaan aikana. Alakerran vetolaatikko on IKEAa: päällystetty punaisella kontaktitarralla. Leveämpää tarraa saa Virosta.

Loma-aamiainen: maissihiutaleita, kaakaojauhetta sekä makeaa ja rasvaista, punaista Hyla-maitoa. Lusikka sopassa on Kaj Franckin muinaista Scandia-sarjaa. Aterinten pyöreä muotokieli, raitakuviointi ja lyhytpiikkiset haarukat miellyttävät minua. Olen ostellut näitä yksittäiskappaleita kirppikseltä, mutta löytänyt liian harvoin. Jos mummosi tai äitisi haluaa päästä omistaan eroon tai vaihtaa johonkin uuteen sarjaan, niin vinkkaapa!

4 kommenttia:

Ellimelli kirjoitti...

Hih, hauska tiskikone :-)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on ollut ainakin pikkulusikoita tuota sarjaa. Ja ne on tosiaankin aika pieniä :) En tiedä, ovatko enää tallessa.
Suvi

Katja kirjoitti...

Mulla on muutama ruokalusikka scandiaa. Muu perhe inhoaa niitä, mutta minä syön aina jugurttini ja myslini sellaisella :))

SinikkaLeena kirjoitti...

Ellimelli: eikös vaan, vähän huumormielellähän tuo on tuunattu:)

Anomyyni-Suvi: pienet on tosiaan aika pieniä, mutta haluaisin niitäkin:)joten etsipä kätkösi!

katja: ehdoton lusikka nimenomaan muroihin ja jugurttiin! se on hyvä se keskikoko varsinkin jugurtissa.

Related Posts with Thumbnails