19.12.2010

Vieser neliökannen kuolema

Pyrkimyksemme on saattaa kylpyhuoneremppa valmiiksi suhteellisen edullisesti, vaikka työn määrän vuoksi siitä riittävän kallis on tulossakin. Laatat ovat alempaa keskimmäistä hintaluokkaa ja hanojen sekä kalusteidenkin kanssa olemme tutkailleet tarjouksia ja vältelleet kalleimpia tuotteita.

Alusta asti olen kuitenkin halunnut lattiaan tyylikkään kaivon kannen. Muoviset oli alusta alkaen suljettu pois laskuista ja metallisista etsin mielekkäimpiä. Päädyin Vieserin Design neliökanteen. Lattiakaivo oli suunniteltu keskelle lattiaa ja siinä tuo kaivon kansi olisi ollut varsin näkyvällä paikalla ja halusin sen toimivan tyylikkäänä sisustuselementtinä. Siispä ostin viime tiistaina kaivon kannen valmiiksi, etteivät työmiehet vaan ehtisi tunkemaan sen tilalle jotain kamalaa muovista!

Kuva napattu: www.hanakatverkkokauppa.fi
Keskiviikkona sitten putkimies ja urakoitsija asettelivat putkia paikoilleen. Lattiakaivon paikka ei enää ollutkaan keskellä, vaan kummallisesti varsin sivussa ja aloin selvittämään asiaa. Koska suihkukaappi olisi kuulemma tarvinnut joka tapauksessa oman kaivon, he päättivät laittaa tilaan vain yhden kaivon kahden sijasta. Siihen suihkukaapin ALLEsiis!! Kysyin hiljaa itseltäni, haluanko tosiaan tunkea 49 euron hintaisen metallipalan piiloon kaapin alle...

2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kiva kun kertoivat etukäteen! Saako komian kannen palauttaa ja pyytää rahat takaisin? entä tarvitsisitteko te muuten sen lattiakaivon esim. kylpyhuoneen pesua varten?

SinikkaLeena kirjoitti...

jaana: tää oli vissiin sellainen ex tempore -muutos suunnitelmissa. ilmeisesti jotenkin parempi ratkaisu. kylpyhuone on niin pieni, että yksi kaivo riittää, vaikka siivoamistakin ajatellen.

saa kannen palautettua.hmm..jos mulla on vaan kuitti vielä tallessa!!

ehkä säästän sen ja laitan tauluksi seinälle. yksi muisto remontista:D

Related Posts with Thumbnails