28.12.2010

Toiko Pukki uutta valoa?

Kyllä. Sain aivan yllätyksenä joululahjaksi Pentikin pallolampunjalan. Sen jota olen halunnut ja suurempana kuin olisin koskaan itse raaskinut. Koska en suuresti yleensä ihannoi Pentikin sisustuslinjaa, yhdistin jalkaan huomattavan eri tyylisen varjostimen. Bueno! Makuuhuoneessa lamppu sai uuden kodin,perintöyöpöydän päältä.


Mutta myös Ei. Ensin meni pesumahdollisuus, sitten sisävessa ja nyt kuulkaas pamahti sitten jäähän vesiputkikin. Jotta kantoveden varassa ollaan...Ei näy valoa ihan riittävästi.

5 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Tänä jouluna on kuulunut paljon näitä putkien jäätymisiä, jopa ihan uusissa taloissa.
Toivottavasti saatte vettä pian!

Unknown kirjoitti...

Pentikin pallojalka on kiva! Jäätyneet putket... ei kiva. Kumma muuten että jäätyvät kun lumisuojaa on nyt hyvin. Ehkä tuuli pääsee kuitenkin puhaltamaan jonnekin rakenteisiin, jossa putki nousee talon alla?!

Saattokaapeli kaivolta voi olla ihan pätevä sijoitus, jos putkien jäätyminen on joka talvista. Aika tyyristä kyllä ja vie toki sähköä sitten toimiessaanki. Vai oliko kunan vesi...?

Kultsin kämppä kirjoitti...

Hieno lampunjalka! Kyllä pukki vaan tietää, mistä kukakin tykkää.

Täällä päässä ollaan jäädytty viemäreiden tuuletusputken osalta, mutta onneksi eilisen sulatuksen jälkeen hajusta päästiin. Ei ollut kovin virkistävä tuoksahdus...

Sini kirjoitti...

Hieno valaisin! Ja tuo nojatuoli on niin makea! Tsemppiä vesijuttujen pariin rutkasti!!

SinikkaLeena kirjoitti...

Anne: meillä tulee naapurin kaivosta vesi. Ei ole talon alla kuulemma jäätymä, vaan jossain tossa matkalla. SIinä on meidän ja naapurin aurattu piha:( Mutta viime talvena ei siis jäätynyt kun oli normikäytöllä putket -nyt pelkkä tiskikone ja keittiön hana ei riittänyt pitämään auki:(

Sini: kiitos!

Katja:saimme vettä heti. alapihalla on kaivo:P kannettu vesi ei jäädy, vai miten se meni!

Kultsin kämppä: mä repisin pelihousuni, jos vielä joku tollanen hajuhomma tulisi! nytkin alkaa olla rajoilla:/

Related Posts with Thumbnails