30.12.2010

Niin hienoja blogeja, että...

...ei malta mennä nukkumaan! Todellisuudessa olen sotkenut unirytmini nyt lomalla niin totaalisesti, etten saa unta ihmisten aikoihin. Siispä surffailen yön hiljaisina tunteina netissä. Tänä yönä kävin läpi kaikki blogipäivitykset joulun päiviltä blogeista, joita seuraan säännöllisesti. Aika homma -blogeja on widgetissäni jo varmaan toistasataa!

Päivitin äsken myös tuota vasemman laidan blogisuositus-listaani. Valitsin sinne kymmenistä loistavista blogeista vain ne, jotka ovat minulle kaikin puolin merkityksellisimmät ja joita pidän jostain syystä tärkeimpänä. Syyt vaihtelevat ja listan blogitkin ovat hyvin monenlaisia.

Yksi ehdottomista suosikeista on oranssi ja ihan mahdottoman tyylikäs ja huolella toteutettu How About Orange. Käykääpä kurkkaamassa, jos olette yhtään kiinnostuneita tekstiilisuunnittelusta/printeistä/grafiikasta tai askartelusta!

Kuva napattu: www.fiskars.com

Uusi vuosi tuo uusia haluja ja hirveästi innostaisi päivittää oman bloginkin ulkoasua ihan kunnolla. Saas nähdä mihin tässä vielä ryhdyn....Liikenne ja lukijamäärät blogissani lisääntyvät koko ajan, haaveilen systemaattisemmasta selkeydestä tarjottavaksi!

5 kommenttia:

Retromoderni kirjoitti...

nuo öiset hiljaiset tunnit ovat ihan parasta! mä kaaveilen kanssa böogin ilmeen muutosta mutta nyt ei aika riitä siihen kun uudistan RUMBON sivuja.

Sanna-Mari kirjoitti...

Onnee ja iloo tulevalle vuodelle! :)

Sanna-Mari kirjoitti...

Moi taas, hoksasin vasta, että olit kyselly siitä sellofaanihässäkästä :D Laitoin sinne omiin kommentteihini, mistä löytyy kuva ilman sellofaania :)

Punamulta kirjoitti...

Hip hei!!
Olen kuvitellut olevani ainoa ihminen ainakin omassa tuttavapiirissäni, joka valvoo mielellään öisin...minä saan jo yhden vapaapäivän aikana itselleni aikaiseksi unirytminvaihdoksen...

Tsemppiä vesiputkien ja muiden remppajuttujen kanssa!!!

T. Susku

SinikkaLeena kirjoitti...

sanna-mari: samoin!

Related Posts with Thumbnails